08:51 uur

Met de Lucky Sports Club pak je elke maandag € 5 gratis per € 50 inzet

Enkele bookmakers hebben heel het jaar sterke promoties voor sportweddenschappen. Dat is zeker ook het geval bij BetFIRST, waar je van de Lucky Sports Club kunt profiteren. Registratie voor deze promotie is verplicht. Daarna kun je per week 1 keer freebets ter hoogte van € 5 winnen. Dit voor een inzet van € 50 of meer. Hierbij moet het om een gesloten combi weddenschap gaan. De minimale quotering in deze promotie ligt bij 3.00. Belangrijk om te weten – het is niet mogelijk met bonusgeld of gratis weddenschappen te spelen. Daarnaast is ook de Cash Out niet beschikbaar in deze promotie. Een heel interessant aanbod voor spelers die al een account bij de bookmaker hebben! En ook op nieuwe klanten wacht er een bonus tot wel € 200.
 

Pak elke week € 5 gratis weddenschap met de BetFIRST Lucky Sports Club
© BetFIRST

 

Eerste storting bij BetFIRST: 100% bonus tot € 200

De  bookmaker heeft op dit moment een attractief aanbod voor nieuwe klanten. Je eerste storting naar je account levert je een BetFIRST bonus van maar liefst € 200 op. Dit voor het geval dat je € 200 stort. Het gaat namelijk om een bonus met een percentage van 100%. Klik gewoon  op onze link beneden en volg daarna de stappen van de bookmaker. Rechts boven in het menu is het mogelijk om je sportweddenschappen account aan te maken. Ben je klaar met het registreren van je account? Dan is het tijd voor je eerste storting via bijvoorbeeld iDeal, Bancontact of Mastercard. Deze moet minstens € 10 bedragen. Nu ontvang je 100% van je stortingsbedrag als bonus van de aanbieder.
 

Hier de stappen naar je BetFIRST bonus:

  • Volg onze button naar de homepage van de aanbieder
  • Maak rechts boven in het menu je online account aan
  • Kies uit onder meer iDeal of Bancontact als betaalmethode
  • Stort een bedrag van € 10 of meer naar je wedden account
  • Nu ontvang je 100% van je stortingsbedrag als bonus
  • Maximaal kun je zo € 200 als BetFIRST bonus ontvangen
  • Speel de bonus binnen de 30 dagen vrij voor uitbetaling
  • Zet storting en bonus daarvoor elk 2 keer in tegen 1.40 odds

Nadat je de bonus hebt ontvangen, moet die nog worden vrijgespeeld. Hiervoor geeft een van de beste bookmakers je 30 dagen tijd. Binnen die periode dien je zowel bonus alsook storting elk 2 keer rond te spelen. Hierbij bestaat er een minimale quotering van 1.40. De bonus is pas daarna voor uitbetaling. Echter zijn zowel de minimale quotering alsook de bonuscondities niet moeilijk. Nu is dus een perfect moment om je account bij de bookmaker aan te maken en de bonus van BetFIRST te pakken. Daarna zet je verder in en win je de gratis weddenschappen van de Lucky Sports Club!
 
Claim de bonus! Meer informatie