weddenbonus nieuws

Wedden op de Beker van België: Lommel – Kortrijk

Op dinsdagavond nemen Lommel SK en Kortrijk het tegen elkaar op om de achtste finale van de Croky Cup te bereiken. Wie gaat er winnen op het Soevereinstadion?

 

Wie gaat er door naar de achtste finale?

De Croky Cup kent altijd verrassingen. Op dinsdagavond zien we een wedstrijd tussen de nummer vijftien van de JPL en de nummer vier van de Eerste Divisie B. Lommel, uiteraard op papier mindere ploeg heeft echter wel een betere vorm te pakken dan Kortrijk heeft. Lommel won de laatste drie wedstrijden op rij en wist zo afstand te nemen van zowel Deinze als RWDM.

Kortrijk doet het dramatisch momenteel en zag zelfs hun coach ontslagen worden. Yves Vanderhaeghe blies op zijn verjaardag geen kaarsjes uit maar mocht de sleutels van de trainerskamer inleveren. Vanderhaeghe was ruim twee jaar werkzaam als coach van de Kerels maar na een dramatische reeks werd hij voor zijn diensten bedankt.  De rol van Vanderhaeghe wordt opgevolgd door Luka Elsner maar tegen Lommel is het eerst nog Bart Meert die de honneurs zal waarnemen.
De winnaar van dit duel gaat het opnemen tegen de winnaar tussen Seraing en Standard. Laten we zo eens kijken wat de bookmakers België verwachten van deze wedstrijd.

 

Kortrijk vecht zaterdag tegen rechtstreekse degradatie

Een midweekse bekerwedstrijd wordt opgevolgd met een levensbelangrijke wedstrijd tegen Moeskroen. Met Meert als tijdelijk hoofdcoach staat er dus een belangrijke week voor de boeg. Met een goed bekerresultaat en overwinning op Moeskroen kan het tij van Kortrijk zo maar keren. Een paar weken geleden stond Kortrijk nog achtste en inmiddels zijn ze dus flink wat gedaald. Zit er een terugkeer in de top tien in en misschien eens een kwartfinale plek voor Kortrijk onder een nieuwe coach.

Lommel versloeg dit weekend concurrent Deinze en dat smaakt natuurlijk naar meer. Met drie overwinningen op rij en Manfred Ugalde die in topvorm is lijkt Lommel klaar te zijn voor opnieuw een overwinning tegen Kortrijk. Omdat het bij wedden op voetbal natuurlijk gaat om goede odds pakken we die van Betfirst er gelijk voor je bij.

 

wed nu op lommel united tegen Kortrijk
©Betfirst

De beste bookmaker odds bij deze wedstrijd

Bij Betfirst hebben we de beste odds gevonden bij deze mooie bekerwedstrijd. Ondanks de goede vorm van Lommel zijn ze toch de underdog tegen Kortrijk. Of het aan de trainerswissel ligt of door het feit dat Kortrijk in de Jupiler League uitkomt, Kortrijk heeft volgens de bookies de beste papieren. Je krijgt 1.71 voor Kortrijk terwijl de odds van Lommel op 4.35 staan. Dat is overigens bijna net zo hoog als een gelijkspel. Hier krijg je namelijk 4.10 voor. Als we de odds zien en de huidige vorm bekijken van beide teams, dan kan Lommel de punten wel eens in eigen huis houden. Zoals we al zeiden, de Croky Cup kent altijd altijd verassingen.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op darts: The Masters 2021 staat op het programma dit weekend
volgend artikel
Croky Cup wedden met Charleroi tegen Westerlo