weddenbonus nieuws

Wedden op League of Legends European masters 2020

Tot 10 mei vinden de European Masters van League of Legends plaats. We bespreken de kanshebbers voor de eindzege en gaan natuurlijk over de odds.

 

Hoe kun je wedden op League of Legends?

Om te weten hoe je kunt inzetten op het League of Legends European Masters 2020 toernooi is het natuurlijk makkelijk om te weten hoe het toernooi in elkaar steekt. Het hoofdevenement is in volle gang bezig en de knock-out fase van het toernooi staat op het punt van beginnen. Van de zestien teams die gestart zijn aan de European Masters strijden acht teams voor de winst. Teams van vijf nemen het tegen elkaar op om de map te winnen. In de knock out fase worden er drie rondes gespeeld. De finale is een best of 5 wedstrijd. Op 10 mei staat de finale gepland. We gaan natuurlijk kijken bij de betting sites wie de favorieten zijn en wat de aankomende wedstrijden zijn.

 

League of Legends European masters wedden
© Speedybet

 

 

De kanshebbers voor dit toernooi

De European Masters 2020 is het toneel waar de beste Europese League of Legends tegen elkaar strijden. Tot 10 mei zijn er elke dag mooie battles te vinden en de bookmakers Nederland zorgen dan ook voor goede odds bij dit spannende esports toernooi. De vier grootste namen in dit League of Legends zijn FC Schalke 04 Evolution, Fnatic, Mousesports en Energypot Wizards die toch wel als favoriet worden gezien. Nu is het mooie aan de European Masters dat de teams elkaar niet kunnen ontlopen. Alle teams spelen namelijk tegen elkaar. Dit weekend staan er gelijk een aantal mooie wedstrijden op het programma. We zullen ze gelijk bespreken. Een prima weekend om te wedden op esports!

 

De mooiste wedstrijden en beste odds

Met de apotheose van het toernooi in zicht komen er natuurlijk schitterende wedstrijden aan. De aankomende dagen is het programma al gelijk hartstikke vol. Zo komt één van de favorieten gelijk in actie tegen het Spaanse Movistar Riders. Met odds van 1.40 hebben de bookmakers van Speedybet duidelijk de verwachting dat FC Schalke 04 Evolution de favoriet is voor deze wedstrijd. Ook in het weekend zien we dat Fnatic Rising gaat strijden tegen esSba maar de mooiste strijd van de zaterdag is toch wel mousesports tegen Energypot Wizards. Mousesports is hier de gedoodverfde favoriet met odds van 1.15 voor de overwinning. Inzetten op winst van Energypot Wizards wordt beloond met odds van 3.85. Bovendien hebben we ook nog de goede Speedybet bonus voor je gevonden. Lees hieronder snel verder.

De Speedybet bonus bij wedden op esports

Als nieuwe speler bij Speedybet wordt je nu beloond met een stortingsbonus tot maar liefst €200! Dit is bonus ter waarde van 100% van jouw storting. Als je dus €200 kun je beginnen te spelen met €400. Met de verdubbeling van jouw bonus kun je natuurlijk direct meer inzetten op spannende weddenschappen bij League of Legends en andere esports. Om de bonus volledig vrij te spelen dien je deze zestien keer in te zetten. Aanmelden voor deze geweldige bonus doe je heel gemakkelijk via de link hieronder.

 

vorig artikel
Wie wint de Counter-Strike DreamHack Masters Spring 2020: Europe?
volgend artikel
Live wedden op CS:GO One - Road to Rio