weddenbonus nieuws

Gok op Liverpool tegen Tottenham en pak € 100 bonus

Met Liverpool tegen Tottenham wacht er dit weekend ook een topper op ons in de Premier League. 2 punten voor op Manchester City – daarmee staat Liverpool op dit moment aan de leiding. Echter met 1 wedstrijd meer – de 3 punten tegen Tottenham zijn dus nodig om verder aan de leiding te blijven. Ook Tottenham speelt een sterk seizoen op plaats 3, op 15 punten van de leider. Echter volgt ook Arsenal op maar 1 punt. Ook voor Tottenham is het dus zaak om de 3 punten tegen Liverpool te behalen. De vorm spreekt voor Liverpool, maar voor een topper zijn alle spelers steeds extra gemotiveerd. En de motivatie bij bookmaker is ook bijzonder hoog. Bij een van de beste voetbal gokken sites wachten er circa 165 verschillende weddenschappen voor deze wedstrijd. Met daarnaast ook nog een bonus van 100% tot € 100 voor nieuwe klanten. Wij gaan alvast aan de slag met de quoteringen.
 

Liverpool is de favoriet tegen Tottenham bij Interwetten online
© Interwetten

 

Liverpool – Tottenham quoteringen bij Interwetten

Al hebben we het hier over de nummer 1 en de nummer 3 in de stand, Liverpool is sterk gefavoriseerd. Zo wacht er een quotering van 1.60 op je voor winst van de ploeg. Tottenham is een bijzonder sterke outsider met een bijzonder sterke quotering. Zo wachten er odds van 5.40 op je indien zij de wedstrijd winnen. Ook voor een gelijkspel ligt de notering met 4.15 hoog. Worden er tussen 0 en 2 doelpunten gescoord in de wedstrijd, dan zijn er odds van 2.10. Iets meer doelpunten zijn zeker ook mogelijk  – voor 3 of meer is er een notering van 1.65. Gaan we nu naar de fantastische bonus, die helemaal zonder Toto promotiecode beschikbaar is. Met dit aanbod wachten er tot € 100 op nieuwe klanten van de bookmaker.
 

Interwetten bonus: Tot € 100 en 100% voor je storting

Heb je nog nooit gestort bij Interwetten? Tot € 100 zijn er beschikbaar voor je eerste storting. Open hiervoor een account voor online weddenschappen bij de bookmaker. Via onze button kun je naar de site van Interwetten gaan en daar je account registreren. Na het aanmaken van je account is het tijd voor je eerste storting. Het bedrag van je storting moet minstens € 15 bedragen. Voor je stortingbedrag ontvang je 100% als bonus van de bookmaker.
 
Het maximum bedrag van € 100 is heel attractief. Dit bedrag moet nu nog 5 keer worden vrijgespeeld tegen odds van minstens 1.70. Speel je binnen de 14 dagen niet het hele bedrag rond, dan kun je de Interwetten bonus ook gedeeltelijk laten uitbetalen. Het percentage dat je vrijspeelt, ontvang je namelijk in cash. Open dus je Interwetten account, stort een eerste keer en wed dan op Liverpool tegen Tottenham!
 

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Ajax - PSV: Volg de topper van de Eredivisie
volgend artikel
Play-Offs: Wed op Gent - Standard in de Jupiler Pro League