weddenbonus nieuws

Gokken op Liverpool Tottenham Hotspur met Hoge Odds!

Woonachtig in Nederland en nog geen klant bij 888Sport? Dan is het nu je kans! Je kunt namelijk inzetten op winst van Liverpool @ 8.00 of Tottenham Hotspur @ 12.00 op dit Premier League duel van zaterdagmiddag om 17.30u. Wél al klant? Ook dan heeft 888Sport verschillende interessante acties rondom dit duel voor jou! Lees snel meer en win gigantisch!

Hoe wed ik op Liverpool @ 8.00 of Spurs @ 12.00?

  • Klik op een van de 888Sport Bonus Banners in dit artikel en meld je gratis aan.
  • Stort € 10 of meer met bijv. iDeal, Visa/Master, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafe.
  • Wed € 10 op winst van Liverpool @ 2.20 of winst Tottenham Hotspur @ 3.35.
  • Gewonnen? 888Sport zet de quoteringen om in de hoge odds van 8.00 en 12.00!
  • Je ontvangt je inzet en reguliere winst + extra hoge odds winst i.d.v.v. Free Bets.
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen en alle gemaakte winst is geheel voor jou!

 

Gokken op Liverpool Tottenham Hotspur
© 888Sport

 

Wél al klant bij 888Sport? Benut de andere extra´s!

Bovenstaande welkomstbonus van 888Sport Nederland zorgt ervoor dat jij € 10 kunt omzetten in een geweldige winst. Echter ook als je al klant bent bij 888Sport of na je welkomstbonus wilt doorspelen, ben je bij 888Sport aan het juiste adres. Zo heeft 888Sport verschillende promoties die je kunt benutten voor dit, of andere, Premier League duels. Bij doelpunten na de 88e minuut krijg je bijvoorbeeld je inzet terug, net als bij duels met 5 en meer doelpunten of combinatie weddenschappen die op 1 selectie misgaan. 888Sport behoort hiermee tot de Beste Nederlandse Bookmakers en dit maakt het voor jou zeker het aanmelden waard. Een groot voordeel is ten slotte ook dat qua Bookmaker Betalingsmethoden iDeal tot de mogelijkheden behoort. Dit naast Visa, Mastercard, Neteller, Skrill, PayPal en PaySafeCard. Zowel aan het storten als aan het uitbetalen zijn geen extra kosten verbonden. Klik op een van de bonus buttons en meld je nu aan!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
FC Twente Feyenoord Gokken - Wed € 10, krijg € 60 cadeau!
volgend artikel
Ajax Sparta Gokken - Krijg € 60 bij BetVictor ongeacht resultaat!