weddenbonus nieuws

Gokken op Hull – Man. Cit of Liverpool – Stoke met Top Odds!

Waar Nederland op Tweede Kerstdag nog aan het kerstdiner zit wordt er in Engeland traditioneel gevoetbald. Op Boxing Day staat er een volledig programma op het schema met o.a. Hull City – Manchester City en Liverpool – Stoke City. Je kunt nu als nieuwe Nederlandse klant wedden op Man. City of Liverpool tegen een odd van maar liefst 6.00!
 

Hoe wed ik op Manchester City of Liverpool @ 6.00?

  • Klik op de banner van het door jou gekozen duel en meld je aan bij 888Sport.
  • Stort € 10(+) met bijv. iDeal, PaySafe, PayPal, Skrill, Neteller, Visa/Master.
  • Wed nu € 10 op winst Manchester City @ 1.34 of op winst Liverpool @ 1.30.
  • Gewonnen? 888Sport zet de quoteringen van jouw gekozen team om in 6.00.
  • Je ontvangt je inzet en reguliere winst + hiernaast de extra winst in Free Bets.
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen en alle winst die je maakt is geheel voor jou!

 

888Sport Banner
© 888Sport

 

Voorbeschouwing Hull City – Manchester City

Het eerste duel waaruit je kunt kiezen is Hull City tegen Manchester City. Manchester City vinden we terug op een derde plek met 36 punten uit 17 duels. Dit is zeker niet slecht maar wel enigszins teleurstellen na een sterke competitiestart. Na twee overwinningen op rij, met o.a. een 2-1 winst op Arsenal, lijkt Man. City zich echter herpakt te hebben en Guardiola laat niets aan het toeval over. Zelfs met Kerst traint hij door. Dit ondanks het feit dat Man. City ´slechts´ tegen Hull City speelt. Hull City staat 20e en laatste en haalde slechts 2 punten uit haar laatste 6 duels. Man. City is dus topfavoriet en jij kunt inzetten tegen een odd van 6.00.
 

 

Voorbeschouwing Liverpool – Stoke City

Ook Liverpool mag niet ontevreden zijn over haar seizoensstart. Met een tweede plek en 37 punten kent het een uitstekend seizoen. Toch is het gat met koploper Chelsea reeds 6 punten en liet Liverpool her en der onnodig punten liggen. Afgelopen maandag won het echter onverwacht 2 extra punten door in blessuretijd rivaal Everton met 0-1 te verslaan. Stoke staat 11e met 21 punten en kent hiermee een degelijk seizoen. Goede resultaten wisselen zich af met mindere resultaten en gaat dan ook als underdog dit duel in. Weet Liverpool zich in de top te handhaven? Zet in op winst Liverpool en zie je inzet verzesvoudigt worden!
 

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Gokken op Bayern München RB Leipzig - € 20 cadeau van Mr. Green!
volgend artikel
Gokken op Liverpool Manchester City - Top Oudjaarsdag Odds!