weddenbonus nieuws

Liverpool Man United 100% tot €200

Op zondag staat er de klassieker in de Premier League op het programma: Liverpool ontvangt thuis Manchester United. De koploper die thuis Manchester United ontvangt zal spektakel opleveren. Om dit duel nog intenser te maken, heeft Betfirst een fantastische promotie voor nieuwe klanten uit Nederland en België: 100% tot €200. We leggen hieronder deze promotie uit en blikken vooruit op de noteringen voor Liverpool en Manchester United.

 

Liverpool Man Utd: 100% tot € 200 bonus

Met de BetFirst bonus kan je met dubbel zoveel geld spelen als je oorspronkelijke storting. Wat dien je hiervoor te doen? Klik op de BetFIRST button op deze pagina en maak een account aan. Als je daarna overgaat tot een storting met bijvoorbeeld iDeal of Bancontact, zal je merken dat je bonus verdubbelt met 100% tot maximaal €200. Je zal dit bedrag niet onmiddellijk kunnen laten uitbetalen. Speel je bonus en storting tweemaal rond op weddenschappen met een minimale waarde van 1.40. Deze odds zijn heel laag en daarom scoort de Betfirst bonus ook heel hoog in bookmakers Nederland lijst. Bovendien krijg je hiervoor 30 dagen de tijd.

 

Liverpool Man Utd wedden
© BetFIRST

Voorbeschouwing Liverpool Man Utd

De gratis bonus sportweddenschappen sites hebben Liverpool als favoriet voor dit duel en krijgen een notering van 1.60 pre match voor winst. Bij Manchester United ligt dit op 6.15 en een gelijkspel is 4.20. Als we kijken naar de stand dan vallen deze notering te verdedigen. Liverpool voert namelijk de Premier League aan met 42 punten uit 16 wedstrijden en hebben dus nog maar 6 verliespunten tot nog toe. Tweede in de stand is ManChester City op 1 punt afstand, voor de andere ploeg van Manchester moeten we al afzakken naar plaats 6 in de competitie. United kon nog maar 26 punten vergaren en verloor dit seizoen al 4 keer. Als vandaag de competitie zou eindigen, dan speelt United zelf geen Europees voetbal volgend jaar. Ze moeten dus voor een kentering zorgen!
 

Dit kan misschien tegen Liverpool al gebeuren, want tegen topploegen kan de ploeg van Mourinho altijd iets meer. Als hun verdediging begint te presteren op niveau, want nu zijn er slechts 5 ploegen die meer tegengoals krijgen dan United, is er van alles mogelijk. Om het niveau verschil tussen beide ploegen aan te duiden, kunnen we kijken naar het doelpunten verschil. Bij Liverpool is dit plus 28, bij ManU is dit plus 2. Toch wel een groot verschil tussen deze 2 topploegen.

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Dinamo Zagreb Anderlecht: 1 goal = winst inzet x 10
volgend artikel
€ 50 gratis op de Nederlandse Beker