weddenbonus nieuws

Wedden op Liverpool tegen Manchester City

Opnieuw een schitterende wedstrijd in de Premier League, Manchester City de koploper neemt het op tegen regerend kampioen Liverpool. Wij geven je onze wedtips hier eme.

 

Manchester City op stoom

Manchester City hoopt een 10e opeenvolgende overwinning in de Premier League te behalen en een derde opeenvolgende nederlaag in de thuiscompetitie toe te brengen aan de huidige kampioen Liverpool deze zondag als ze elkaar op Anfield treffen. De ploeg van Pep Guardiola verkeert de afgelopen maanden in een onweerstaanbare vorm en ziet eruit alsof ze weer op hun best zijn. De inconsistenties van Liverpool – drie overwinningen, drie gelijke spelen en drie nederlagen in hun laatste negen competitieduels zijn niet om over naar huis te schrijven en de titeldromen van dit seizoen zijn dan ook al uiteengespat. Een overwinning voor City zou hen 10 punten voorsprong geven op met een wedstrijd minder gespeeld. Toch is het 18 geleden dat ze voor het laatst een wedstrijd op Anfield wonnen. City heeft wel een winnende reeks van 13 wedstrijden in alle competities op hun naam staan en lijken Liverpool al als volgende slachtoffer te zien. Wat de beste bookmakers verwachten zie je zo als we de odds er bij pakken.

 

Crisis onder Klopp?

Dit is een wedstrijd die de ploeg van Jurgen Klopp moet winnen maar de recente vorm maakt dat de minst waarschijnlijke uitkomst. Liverpool heeft de laatste twee thuiswedstrijden van Burnley en Brighton & Hove Albion verloren en heeft niet gescoord in hun laatste drie wedstrijden op Anfield.
Dat belooft niet veel goeds tegen een City-ploeg die, ondanks alle verdiende lof die ze hebben ontvangen voor hun aanvallende spel ook nog eens acht keer de nul heeft gehouden in die negen wedstrijden overwinningen op rij in de competitie. De laatste goals was een troost doelpunt in de 90e minuut waarmee een 3-0 nederlaag voorkomen werd. Liverpool hoopt dat hun uitstekende thuisrecord tegen City nog ergens goed voor is. Ze hebben thuis niet meer van City verloren sinds 2003. Laten we eens gaan kijken wat de noteringen zijn bij de bookmaker bonus bookies.

 

unibet odds wedden op liverpool manchester city
© Unibet

 

 

De odds bij deze wedstrijd

Dat Liverpool in zwaar weer zit heb je hierboven kunnen lezen. Ook denken de bookmakers dat er geen ommekeer zit aan te komen tegen Manchester City. Liverpool is namelijk de underdog deze wedstrijd. Wedden op winst van Liverpool op Anfield staat op 3.60. Dat is net iets minder dan een gelijkspel waar je 3.85 voor krijgt. Dat betekent dus dat Manchester City de grote favoriet is. Je kunt nu profiteren van 2.08 van winst voor City bij Unibet. Dat betekent dus dat als je net als ons verwacht dat City gaat winnen je ruim je inzet verdubbelt! Prima odds bij een heerlijke Premier League kraker. Voor het inzetten op deze wedstrijd kun je ook onze ervaringen bij deze bookmaker lezen in onze Unibet review. We wensen je een fijne match!

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
De beste odds bij STVV tegen Oostende
volgend artikel
Wedden op Kortrijk tegen Standard