weddenbonus nieuws

Liverpool – Genk odds & promo Unibet!

Het ziet er niet goed uit voor Genk in de Champions League. Het staat laatste met 1 schamel punt. Wat kan Racing voor elkaar krijgen tegen Liverpool? Het is een erop of eronder nu, maar voor jou kan je dankzij Unibet zonder risico op deze wedstrijd gokken!

 

Punten nodig om zicht te houden op de derde plaats

Een gelijkspel tegen Napoli zorgde voor het enige punt tot dusver in de Champions League. Ook in de competitie loopt het niet al te best voor Genk. Het staat op een teleurstellende achtste plaats en verloor afgelopen weekend met 2-0 op verplaatsing bij Eupen. Kopzorgen dus voor Felice Mazzù. Als Genk wil overwinteren in Europa, lijkt het erop dat ze afhankelijk gaan worden van de resultaten van Salzburg. Die ploeg neemt het op tegen koploper Napoli. Mocht Napoli winnen dan ziet de situatie voor Genk er een stuk rooskleuriger uit. Wel moet er natuurlijk een punt gepakt worden minimaal van Liverpool en dat is ook een lastige opgave. Het vorige duel in België werd met Liverpool gewonnen met 4-1. De recente uitslagen geven dus weinig redenen tot hoop. Nadat we Liverpool hebben besproken kijken we gelijk even of de beste bookmakers rekening houden met een stunt van Genk.

 

Liverpool nog steeds zonder nederlaag!

Afgelopen zaterdag wisten The Reds opnieuw te winnen. Dit keer was Aston Villa het slachtoffer. Met doelpunten van Robertson en Mané was Liverpool met 1-2 te sterk. Dat Liverpool nog geen wedstrijd heeft verloren mag een wonder genoemd worden. Tot de 87e minuut stond Villa namelijk met 0-1 achter. Het was Andrew Robertson die de teams op gelijke hoogte zette en uiteindelijk in de slotminuut van de match was het Mané met de winnende. Het is dus wachten op de eerste misstap van Liverpool. Tegen Genk lijken de odds echter opnieuw een Liverpool overwinning aan te geven. We pakken de odds er gelijk bij en bespreken een mooie Unibet bonus gelijk er achteraan.

 

 Liverpool Genk odds Champions League wedden

©Unibet

 

De odds wijzen op een overwinning van Liverpool

Liverpool is natuurlijk de te kloppen ploeg in Europa en is dan ook met kop en schouders favoriet voor deze match! Een overwinning geeft slechts 1.08 eer je ingezet en is dus bijna niet de moeite waard. Daarentegen lijkt een overwinning van Genk volgens Unibet uitgesloten met odds van 36.00. De odds voor een gelijkspel staan op 14.00 en daar geloven onze weddenbonus bookmakers dus ook niet echt in. Mocht jij nu wel geloven in een stunt van Genk dan raden wij je zeker aan om in te zetten hierop bij Unibet. Bovendien heeft Unibet nu een terugbetalingsactie waar we dieper op in gaan.

 

Terugbetaling bij Unibet als je één foutje hebt in je multibet!

Ken je dat gevoel dat je net niet die grote winst pakte vanwege één foute voorspelling? Die tijden zijn nu voorbij met deze mooie promo van Unibet! Als jij minimaal een 4-voudige multiple plaats op de Europa – en Champions League en er is één foute voorspelling terwijl de rest goed is, krijg je gewoon je inleg terug! De gecombineerde odds dient 4.00 te zijn en de maximale terugbetaling komt uit op €25.

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wie maakt het Gouden doelpunt bij Gent – Standard?
volgend artikel
PSV in Oostenrijk tegen LASK voor Europa League