weddenbonus nieuws

Wed op de topper Liverpool – Chelsea en krijg € 30 Free bet

Zondag avond staat er Liverpool – Chelsea op het menu geschreven. De Reds tegen de Blues is altijd een schouwspel om niet te missen. Ook niet te missen is deze schitterende promotie van Campeon, je kan hier namelijk een free bet winnen van € 30. Bij verlies op deze wedstrijd krijg je nog een equivalente free bet tot € 30. Wacht dus niet, en plaats je risicoloze bet op deze zondag match!

 

Hoe krijg ik de CampeonBet free bet?

Maak een storting op CampeonBet van €30 of meer in de week voor de match, en plaats een voetbal bet van minimum € 10. Enkel odds van ten minste 1.60 zijn genoeg om de bonus te verkrijgen. Let wel op dat je enkel op pre-match kan wedden, en ook handicaps, draw-no-bet, en combinatie weddenschappen tellen niet mee.

 

Indien je weddenschap op Liverpool – Chelsea verliest, dan krijg je een free bet van maximaal € 30 terug, ter waarde van je eerste inzet met 1.60 odds op de partij. Even opletten wel, want de gratis bet heeft een cap van € 300 max winst. Deze moet ook met odds van tenminste 2.00 ingezet worden, en vervalt na 7 dagen. Ook moet je deze na de match even via de klantendienst vragen indien je aan de volwaarden doet.

 

Liverpool F.C – Chelsea F.C: Odds en vorm

De uitploeg Chelsea is met 4 op 6 overwinningen zeker niet in de slechtste vorm. Als ze kans willen maken om leider Liverpool te verslagen in eigen huis dan zullen ze toch wel extra sterk voor de dag moeten komen. The reds zijn aan een geweldig seizoen bezig, en zijn de enige ploeg die kans maakt om de opmars van Manchester City te halteren. De laatste 5 wedstrijden waren 4 overwinningen en 1 gelijkspel op het veld van Everton.

 

odds liverpool chelsea
© CampeonBet

 

De 1.64 quotering voor een thuisoverwinning lijkt ons dan ook wel gepast. The Blues hebben met 5.21 heel wat werk voor de winkel, de Online Bookmakers geloven precies niet echt in dit resultaat. Ben jij wel overtuigd van een Chelsea winst op Anfield? Of ben je het eens met de bookies? Waag dan een gokje, en zelfs als je verliest krijg je nog altijd je gratis bet terug om het op een andere match opnieuw te proberen. Wacht dus niet, en stort nu om in aanmerking te komen voor deze geweldige promotie van Campeon.

 

Nog geen klant van CampeonBet? Dan kan je ineens ook nog ééns de eerste stortingsbonus ontvangen van 100% to wel liefst € 100. Je krijgt hiervoor 30 dagen de tijd om deze met je storting tegen odds van hoger dan 2.00 acht-maal rond te spelen.

Over de auteur

vorig artikel
Win tot 50% extra met combinatie weddenschappen bij Tipbet
volgend artikel
Krijg elke week 10% cashback bij Svenbet