weddenbonus nieuws

Gekke weddenschappen die je vandaag al kan plaatsen

Wij kijken constant alle beste bookmakers Nederland na om de mooiste actuele bets voor jou op te speuren. Vaak resulteert dit tot geweldige aanbiedingen die wij dan heel graag met jou delen in ons nieuwsoverzicht. Af en toe komen we net iets anders tegen. Sommige mensen noemen het leuke weddenschappen, anderen vinden het domme weddenschappen. Wij vinden het hilarisch en zetten ze hier even op een rij!

 

Leuke weddenschappen bij Unibet

Unibet is één van de meest bekende bookmakers ter wereld, en met die roem hebben ze genoeg tijd om leuke weddenschappen op hun site te zetten. Spijtig genoeg is er momenteel geen Unibet Nederland meer beschikbaar, dus voorlopig gelden deze onnozele weddenschappen enkel voor die Belgen. Ben je toevallig toch een Nederlander dan is er geen reden om je te paniekeren. Je kan daar nu eenmaal niets aan veranderen, dus we vinden verder nog wel andere domme bets die je kan maken. Zoals ze in Nederland altijd zeggen, zijn die Belgen toch dom, dus is het logisch dat ze eerst aan bod komen in dit artikel.

 

Veel van de ludieke weddenschappen gaan meestal over hypothetische weddenschappen die nog niet zeker vast staan. Als deze bets dan toevallig niet doorgaan voor een bepaalde datum, wordt de weddenschap geannuleerd en krijg je meteen je geld terug. Laten we het dan meteen hebben over deze onnozelheden in kwestie zodat je kan beginnen gokken voor echt geld.

 

Tom Cruise vecht tegen Justin Bieber in MMA

U hoort het goed, deze Canadese nietsnut daagt de Mission Impossible acteur uit voor een vechtpartij in de octagon. Er is momenteel nog geen officiele matchdatum maar dat stopt Unibet niet om er al voorlopige odds op te plaatsen. Indien de match plaatsvindt voor 31 december 2019, dan kan je tegen onderstaande quoteringen inzetten op deze celebrity knok partij!

 

odds Justin Bieber vs Tom Cruise MMA
© Unibet

 

Tom Cruise heeft alleszins al gezegd dat hij interesse heeft in deze Canadese popster een lesje te leren. Zoals je wellicht ziet in de odds voor het hypothetische event, is de Amerikaan een redelijk grote favoriet. Het enthousiasme van Cruise is misschien wel terug te vinden in het feit dat Bieber hem een lafaard noemde als hij niet opdaagt. De andere reden kan zijn… wie wil Justin Bieber nu niet in elkaar slagen op TV? Ondertussen zijn de sterke praatjes al wat verminderd nu dat Tom Cruise zichzelf beschikbaar heeft gesteld voor dit event. Als we Dana White kunnen geloven ten minste! Golden MMA boy Conor Mcgregor heeft zijn eigen mediabedrijf beschikbaar gemaakt om dit sportevenement te organiseren, met nog een uitdaging van zijn eigen ook.

 

Conor Mcgregor tegen Mark Wahlberg

Ja, dit hoor je ook weer juist. Conor Mcgregor heeft net na de uitdaging van Bieber ook zelf Mark Wahlberg uitgedaagd voor een vechtpartij op dezelfde avond. De kansen van de acteur zijn uiteraard wel een stuk minder dan die van Bieber. Als de match doorgaat voor december 31 van 2019, dan kan je met quoteringen van 1.01 wedden op Conor Mcgregor. Wel grappig ook is dat Mark Wahlberg zelfs nog odds van 11.00 ontvangt. Wij geloven alleszins niet echt in een winst van Mark, en trouwens ook niet echt in een match die plaatsvindt hiervoor.

 

Een bokser die vertegenwoordigd wordt door de acteur heeft ook al hard uitgehaald naar de Ierse MMA ster. Regis Prograis wil graag tegen Mcgregor vechten in de plaats van Wahlberg. Zoals we ondertussen wel al weten, vecht Conor enkel voor het grote geld en lijkt het dus onrealistisch te denken dat hij hier mee akkoord zal gaan.  Toch kunnen we altijd hopen, het is niet de eerste keer dat er cross-overs zijn in de vecht sport. Conor Mcgregor vocht zelfs al eens tegen een op pensioene Floyd Mayweather.

 

Wedden op de release datum van George RR Martin’s volgende boek

George RR Martin wordt door vele fans van “A song of Ice and Fire” beschouwd als een tamme lamzak, die al jarenlang op zijn zetel zit de niksen in plaats van zijn boek af te werken. ‘The winds of winter” is één van de meest populaire verwachte boeken die in de komende jaren zal uitkomen. Omdat het boek al jarenlang vertraging heeft, kan je bij Unibet er ook op wedden! Hieronder zetten we even snel de quoteringen voor de release neer.

 

wedden op winds of winter release George RR Martin
© Unibet

Wat denk jij? Krijgt hij het boek dit jaar nog af? Ga dan nu wedden bij Unibet op de release van the winds of winter! Het lijkt ons een redelijk zekere bet te zijn, gezien het al jarenlang vertraagd wordt.

 

Conclusie over leuke bets

Als je graag op leuke bets wil inzetten in plaats van de traditionele opties dan heb je zeker genoeg mogelijkheden. Bekijk altijd de Special bets van alle bookmakers om de meest waanzinnige weddenschappen te plaatsen. Wil je ook nog een stortingsbonus dan bekijk je de bonus pagina ook nog even best. Al bij al heb je dus zeker genoeg weddenschappen. Kijk ook eens bij B Bets waar er ook heel veel special bets zijn zoals bijvoorbeeld wedden op TV-programmas.

 

Over de auteur

vorig artikel
Grand Prix Frankrijk - Wedden met € 200 bonus
volgend artikel
AFCON - Africa Cup of Nations 2019 met €200 bonus!