weddenbonus nieuws

Wedden op Letland – Nederland op vrijdag

Met nog vier wedstrijden te spelen, neemt Oranje het op tegen Letland. Wint het Nederlands elftal vrijdag van de Letten? Hier lees je de voorbeschouwing en pak je de beste odds.

Kan Letland het Nederland lastig maken?

Letland wist nog nooit te winnen van Nederland in de vier keer dat beide ploegen elkaar elkaar tegen zijn gekomen. Sterker nog, Letland wist nog geen enkele keer te scoren tegen Oranje. Vandaar dat de beste bookmakers ongetwijfeld zullen kiezen voor Nederland als favoriet. Letland lijkt bovendien de moed al opgegeven te hebben. Het land staat vijfde in groep G en heeft een achterstand van acht punten op de koplopers Nederland en Noorwegen. Mission Impossible voor letland of proberen ze er toch nog wat van te maken? 

Letland wist pas een keer te winnen en speelde twee keer gelijk in de zes wedstrijden die er tot nu zijn gespeeld. Heel veel hoop bieden deze resultaten niet, mar wie weet. In eigen huis zouden de fans toch een keer een stunt voorgeschoteld moeten krijgen. Het zou zomaar eens kunnen. Hoewel de Letse fans en spelers wellicht geloven in een verrassing van Letland, doen wij dat niet. Laten we eerst eens kijken naar hoe Oranje er voor staat en dan pakken we de odds er bij.

Pak meteen een geweldige BetCity promo op Nederland!

Klik op onze link en ga naar BetCity, en je krijgt daar een geweldige verhoogde odd van 3.0 op een overwinning van Nederland tegen dit zwakke Letland.

nederland letland
© BetCity

Nederland heeft alle vier de wedstrijden van Letland gewonnen

In de vier keer dat Letland en Nederland tegen elkaar speelden, verloor Nederland geen enkele keer. De grootste overwinning van Nederland was 6-0. Eigenlijk is dat een uitslag zoals je zou verwachten van Nederland tegen een land als Letland. De laatste keer dat beide ploegen het tegen elkaar opnamen was eind maart van dit jaar. Toen werd het slechts 2-0 en stond Oranje nog onder leiding van Frank de Boer. Nu ruim een half jaar later staat Louis van Gaal aan het roer en is de stemming opperbest. Oranje staat gedeeld eerste en kan goede zaken doen als het tegen Letland en de wedstrijd erna tegen Gibraltar wint. Op 13 november speelt Letland ook nog eens tegen Montenegro. Als Oranje ook die wedstrijd weet te winnen, staan ze feitelijk al met een been op het WK in Qatar.

Er is nogal wat te doen om de keuzes van Van Gaal deze week. Zo werd de tamelijk onbekende doelman Mark Flekken opgeroepen en werd tot ontzetting van de pers Danjuma thuisgelaten. Van Gaal kende twee gezichten tijdens de persconferenties. Van “oude chagrijn” tot gehaaide en goedlachse oefenmeester zoals hij wel vaker probeert over te komen. De resultaten op het veld zullen de stemming dit weekend bepalen. De verwachting is toch wel dat Nederland van Letland kan winnen. De grote vraag is wat de uitslag wordt. We pakken de odds van de betting sites er gelijk bij.

Letland - Nederland odds
© BetCity

Waar vind je de beste odds om mee te wedden?

Het is BetCity waar je dit keer geweldige odds vindt voor wedden op kwalificatiewedstrijden. Zo krijg je maar liefst 28 keer je inzet. Als je wedt op Letland. Inzetten op een overwinning van Nederland in Riga krijg je 1,09 maar als je voorspelt dat de einduitslag 0-44 wordt, krijg je 6.80. Een gelijkspel levert je 11.00 op. Je leest alles over deze bookmaker in onze BetCity review. Je direct aanmelden doe je via de link hieronder.

Wil je een speciale promo? Dan krijg je een verhoogde odds boost naar 3.00 odds voor een weddenschap op Nederland!

Wedden bij BetCity kan hier!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Waar kun je het beste wedden op België tegen Frankrijk in de Nations League
volgend artikel
Wie wint de Nations League finale, Spanje of Frankrijk?