weddenbonus nieuws

Leicester City Manchester City: 100% tot €200

Op 26 december wordt er gevoetbald in verschillende competities en dit is al jaren een traditie in Engeland. Zo komen de Premier League sterren op Boxing Day het veld op en geven elkaar partij. Onder andere Leicester City tegen Manchester City staat op het programma. Beide ploegen verrasten op de vorige speeldag, de ene op de positieve manier, de andere negatief. Voor het duel van Leicester City vs Manchester City geeft Betfirst je een promotie van 100% tot € 200. Hieronder geven we uitleg over de promotie en kijken we vooruit naar het duel Leicester – Manchester.

 

Leicester – Man City: 100% tot € 200 bonus

De Betfirst bonus is toegankelijk voor nieuwe spelers uit België en Nederland en is geldig als je je via ons registreert. Klik hiervoor op de Betfirst Button en maak een account bij deze bookmaker aan. Wanneer je een storting maakt, wat kan via iDeal of Bancontact, dan zal je een 100% tot € 200 bonus ontvangen. Je kan deze bonus voor elke wedstrijd of evenement gebruiken, zolang de noteringen meer dan 1.40 bedragen. Als je dan je bonus en storting, elk tweemaal hebt ingezet, dan pas kan je dit laten uitbetalen. Je krijgt hiervoor 30 dagen de tijd. Deze bonus scoort heel hoog in de bookmakers Nederland lijst, want zowel het maximum bedrag als de minimum noteringen zijn heel goed.

 

Bonus Betfirst
© BetFIRST

 

Voorbeschouwing Leicester – Man City

Op de vorige speeldag won Leicester City met 0 – 1 van Chelsea dankzij een goal van Vardy. Man City leed dan een pijnlijke nederlaag thuis tegen Crystal Palace 2 – 3. In de stand staat Leicester City in de middenmoot met 25 punten uit 54 punten. Ze gaan een zorgeloos seizoen tegemoet, want Europees voetbal is wellicht te hoog gegrepen met 12 punten achterstand en de degradatiezone is op 13 punten afstand. Bij Manchester City kwam de nederlaag hard aan en hierdoor volgen ze nu op 4 punten achterstand van Liverpool.
 

BetFIRST geeft voor de sportweddenschappen op Leicester City – Manchester City de favorietenrol aan Man City. De quoteringen van 1.38 liegen er niet om. Leicester City krijgt thuis slechts een notering van 8.75 en dit is een heel goede value om op te wedden. We wagen alvast een kans op Leicester City. Waag je kans op deze wedstrijd en schrijf je in bij Betfirst.

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Als Vip naar Arsenal Chelsea
volgend artikel
Genk - Gent: 200% tot € 100