weddenbonus nieuws

League of Legends Favorieten en odds voor Worlds 2019!

Het is weer volop aan de gang. Elk jaar spelen de beste LoL teams vanuit de beste competities tegen elkaar voor de grote prijs van League of Legends World Champion. In dit artikel bespreken we even de favorieten en de beste sites voor te wedden op deze geweldige competitie! Wie wint dit jaar Worlds? We bekijken de odds en gaan over de underdogs en grootste kanshebbers van 2019!

 

Favorieten League of Legends 2019

Zoals elk jaar zijn de gedoodverfde winnaars de teams uit Korea volgens de Bookmakers Nederland. Met hun Aziatische discipline en gekke trainingskampen liggen zij al jaren stukken voor op de tegenstand. Elk jaar lijkt de kloof wel dichter en dichter te komen, met zowel Amerikaanse (NA) als Europese (EU) teams die de favorieten status van de Koreanen uitdagen. Ook uit China komt al jaren grotere concurrentie, de Chinese teams smijten namelijk met heel wat geld in het rond om het beste talent aan te trekken en dat werd ook vorig jaar uiteindelijk beloond door een winst van Invictus Gaming.

 

IG is ook dit jaar weer van de partij, en zit in de groep bij het Amerikaanse Team Liquid in de groeps des doods. De eerste partij werd al meteen verloren tegen deze Noord Amerikanen na een nipt verlies dankzij een sterke Impact en Doublelift. Met 2 overwinningen en 1 verlies staan zij dus gelijk momenteel in deze groep D. Het wordt dus nog heel spannend in deze groep!

Schema League of Legends 2019

Hieronder zie je even snel het schema met League of Legends Wereldkampioenschap odds erbij. Dit zijn de volgende games waar je vandaag nog op kan gaan wedden! Kijk dus rustig rond en ga wedden op je favoriete team! Aarzel niet en zet nu al in bij de beste betting sites Nederland!

 

League of Legends quoteringen Schema
© Buff.bet

 

Grootste kanshebbers voor Winst op LoL Worlds 2019

Allereerst kunnen we nooit over mogelijke kampioenen het hebben zonder legendarische veteraan Faker te bespreken. Al jarenlang behoort deze Koreaanse Midlaner bij de absolute LoL top legendes. Met een sterk seizoen achter de rug wil Samsung Galaxy dus opnieuw een titel winnen. De andere grote favoriet is de huidige titelverdediger IG. Schrijf de Europeanen wel niet uit, met hun geweldige G2 Esports ploeg die al een heel jaar fantastisch goed presteert. Als laatste moeten we het toch nog over Team Liquid hebben, de tijden dat zij eigenaar waren van de eeuwige 4de plek in de NALCS zijn al lang voorbij. De huidige NA kampioen heeft een geweldig roster vol met talent dat zich wil bewijzen op het wereldtoneel.

 

Beste Bookmaker om te wedden op League of Legends

Een bookmaker die nog niet zo lang bestaat maar wel zich voornamelijk specialiseert in E-sports is het nieuw Buffbet. Over de welkomstbonus moeten we niet echt naar huis schrijven, hoewel de quoteringen marges aan de heel sterke kant liggen. Omdat zij zowat de enige specialist zijn in League of Legends Bookmakers quoteringen zijn zij dan ook onze absolute nummer 1 in deze categorie. Aanmelden kan met een snelle druk op de onderstaande knop, en je kan meteen beginnen wedden!

Over de auteur

vorig artikel
Sensatie bij de Formule 1 van Japan dit weekend?
volgend artikel
Wedden op FC Utrecht – PSV quoteringen