weddenbonus nieuws

Wedden op de League of Legends European Masters 2020

De European Masters 2020 van League of Legends beginnen op 22 april. We bespreken de kanshebbers van dit prestigieuze toernooi en kijken natuurlijk waar je kunt inzetten!

 

Spektakel bij de League of Legends European Masters 2020!

Met zestien teams in vier groepen die strijden om de titel is de European Masters een enorm spectaculair toernooi. De finale vindt plaats op 10 mei en dus hebben we nog ruim drie weken aan schitterende League of Legends wedstrijden te gaan. Wedden op esports was nog nooit zo populair. De bet sites geven je nu zeer goede odds op dit toernooi en veel bookies bieden dan ook een mooie weddenbonus om je te stimuleren om te gaan inzetten op League of Legends. We zullen zo uitgebreid over de topfavorieten van dit toernooi spreken en gaan natuurlijk over de odds van een aantal aankomende wedstrijden.

 

De kanshebbers voor de Spring European Masters 2020

De beste Europese teams komen in actie tijdens de League of Legends Spring European Masters 2020. Er zijn op dit toernooi twee topfavorieten die allebei uit Duitsland komen. Zowel Schalke 04. Evo as Mousesports zijn worden door de bookmakers gezien als kandidaat voor de eindoverwinning. Fnatics Rising wordt gezien als gevaarlijke outsider. Schalke 04. Evo en Mousesports stonden al vaker tegenover elkaar. Schalke bleek de laatste keer het sterkste te zijn. Kan het team van Mousesports dit jaar verassen en de titelconcurrent verslaan of zijn er teams die kunnen verrassen?

 

Wedden op Esports Ladbrokes

© Ladbrokes

 

De odds bij de bookmakers

Op de openingsdag neemt mousesports het op tegen Energypot Wizards. Het lijkt een opwarmertje te worden voor de Duitsers want ze zijn flink favoriet met odds van 1.15. Fnatic Rising heeft ook op dag één een relatief makkelijke tegenstander met eSuba. De odds voor een overwinning van Fnatic staan op 1.11. Schalke 04. Evolution krijgt een stuk lastiger met de Spaanse Movistar Riders als opponent. Schalke moet aan de bak. Movistar heeft odds van 3.00 voor een overwinning tegenover 1.36 voor Schalke. Hoewel Movistar een vrij bekende tegenstander is, houden de bookmakers rekening met winst van de Duitsers.

 

Wedden doe je bij Ladbrokes!

Bij  Ladbrokes bonus hebben we de beste odds gevonden voor het wedden op de Spring European Masters 2020 van League of Legends. Als de hierboven genoemde odds je aanspreken raden we je echt aan om snel een kijkje te nemen bij Ladbrokes. Onze ervaringen bij deze bookmaker zijn zeer goed en dat komt met name door de snelle uitbetalingen en het grote aanbod. Via de link hieronder kom je direct uit bij Ladbrokes!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
De PDC Home Tour: wedden op dit nieuwe darts toernooi met darts legendes
volgend artikel
Wie wint de Counter-Strike DreamHack Masters Spring 2020: Europe?