weddenbonus nieuws

Wedden op League of Legends deze week

Steeds meer bookmakers bieden nu League of Legends weddenschappen aan. Wij pakken de beste odds bij het programma van deze week er voor je uit!

 

Wedden op League of Legends

League of Legends wint aan populariteit. Niet alleen is het spel hartstikke populair om te spelen, er zijn ook steeds meer bookmakers waar je op League of Legends kunt inzetten. Wedden op esports wordt met de dag populairder en de bet sites zorgen dan ook de je erg goede odds krijgt bij deze nieuwe wedmogelijkheden. Inzetten op League of Legends doe je door het winnende team te kiezen. Elk team bestaat uit vijf spelers die allemaal een eigen rol in het spel hebben. Het doel is om de “Nexus” van de tegenstander te vernietigen. Het team dat daarin slaag wint de wedstrijd.

 

League of Legends LPL

De Legends Pro League (LPL) is het hoogste niveau van League of Legends in China. Het toernooi dat in 2013 begon geeft ruimte aan 17 teams om deel te nemen waarbij de beste drie naar de League of Legends World Cup doorstromen. Zoals bij veel esports evenementen kun je de wedstrijden op het populaire platform Twitch volgen en bovendien wordt er uitgebreid verslag gedaan op social media en natuurlijk Youtube. Dit is de perfecte manier om de stand van zaken in deze spannende competitie in de gaten te houden maar ook natuurlijk om te kijken of je jouw weddenschap winnend afsluit.

 

 League of Legends wedden LPL deze week

© Betrebels

 

 

Het programma deze week

Deze week staan er een aantal schitterende wedstrijden op het programma. In de LPL nemen LGD Gaming en de topfavorieten van Funplus Phoenix het tegen elkaar op maar ook in de Pacific Championship Series is het spannend. Hier zijn we dat J Team en Alpha Sports het in een best of 3 series tegen elkaar opnemen.

Ook in de Verenigde Staten en Canada zitten ze niet stil. De League of Legends Championship Series wedstrijd van deze week Evil Geniuses vs Flyguest waarbij de Evil Geniuses favoriet zijn met odds van 1.26. We hebben de beste odds gevonden bij Betrebels waar je natuurlijk ook de Betrebels Bonus vindt.

 

Wedden op League of Legends met bonus

Wedden op League of Legends doe ja natuurlijk met een goede bonus! Als je gaat wedden bij  Betrebels levert je dat gelijk 50% extra cash op. Met een maximum bonus van €100 die je dus krijgt als je €200 stort, kun je al direct beginnen te inzetten op alle mooie esports wedstrijden. Vergeet niet een email te sturen naar bonus@betrebel.com met onderwerp “bonus of first deposit” om je bonus te ontvangen.  Je krijgt zeer snel bericht van Betrebels en vrijwel direct zie je de bonus in je account staan. Mis geen moment van League of Legends  en zet nu in bij Betrebels via de link hieronder.

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Darten: Wedden op Raymond van Barneveld
volgend artikel
De PDC Home Tour: wedden op dit nieuwe darts toernooi met darts legendes