weddenbonus nieuws

PSV in Oostenrijk tegen LASK voor Europa League

Een belangrijke wedstrijd voor PSV in de Europa League. Bij winst zijn ze vrijwel zeker van de volgende ronde. Kan PSV in de Europa League wel winnen?

 

PSV snakt naar een overwinning

Vier wedstrijden op rij niet winnen. Dat kan eigenlijk niet voor een topclub als PSV. De Eindhovenaren begonnen sterk maar de laatste weken wil het niet draaien. De jeugdige talen hebben twee keer gelijk gespeeld en twee keer verloren. Het gelijkspel was thuis tegen LASK. PSV gaat nu dus op zoek naar de overwinning om de uit de dip te raken en misschien belangrijker nog, zich te plaatsen voor de volgende ronde. Buiten de vorm dip zijn er ook belangrijks spelers geblesseerd geraakt. Zonder Malen en Bergwijn mis je al snel twee hele belangrijke en gevaarlijke spelers. Het is niet zeker of de heren op tijd fit zijn voor het treffen met LASK. We bespreken zo gelijk de Betrebels bonus en bespreken de kansen van beide teams met behulp van de odds van de Nederlandse bookmakers.

 

Houdt LASK zich op Europese overwintering?

De Europese debutant LASK Linz staat momenteel tweede in de Oostenrijkse competitie. Het verschil met koploper Salzburg is slechts drie punten en dus hebben de Oostenrijkers een goed seizoen zover. Het maakt nog kans om verder te gaan in Europa, maar dan moet het wel meezitten. Als LASK punten kan pakken tegen PSV. Bij een verlies ziet het er gelijk wat droeviger uit voor de Oostenrijkers dat overigens er weinig doelpunten tegen krijgen. Voordat we de bookmaker bonus bespreken gaan we over de odds van Betrebels.

 

 lask psv odds wedden europa league

© Betrebels

 

De odds op deze Europa League wedstrijd komen van Betrebels

Is PSV volgens de bookmakers in staat om weer eens te winnen of kan het stugge LASK verrassen in eigen huis? Bij Betrebels zien we dat de odds voor beide teams nagenoeg hetzelfde zijn. LASK is zelf lichtjes favoriet en daar zullen ze zelf ook verrast over zijn. De odds voor een Oostenrijkse overwinning staan op 2.50 terwijl je 2.80 krijgt als PSV weet te winnen. Een gelijkspel levert het meeste op. De odds staan hiervoor op 3.50. Denk jij dat PSV zonder sterspelers Malen en Bergwijn toch gewoon gaat winnen van LASK, met deze odds kan je goed verdienen!

 

De Betrebels bonus voor extra wedplezier op deze match!

Inzetten bij Betrebels levert je gelijk 50% extra cash op. Als jij namelijk minimaal €10 stort, krijg je direct 50% over je gestorte bedrag toegevoegd aan je account. Het maximum bonusbedrag is €100. Zodra je je geregistreerd hebt, stuur je een email naar bonus@betrebel.com met onderwerp “bonus of first deposit” en volg je de gemakkelijke instructies!  Binnen de kortste keren heb je de instructies en extra cash op je account staan! Via de link hieronder ga je direct naar Betrebels.

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Liverpool - Genk odds & promo Unibet!
volgend artikel
Koploper Ajax ontvangt angstgegner FC Utrecht in de Eredivisie