12:51 uur

Ladbrokes geeft Belgen € 100 gratis weddenschap

Bookmaker Ladbrokes is een van de grootste spelers in de markt en heeft een enorm aantrekkelijke welkomstbonus voor Belgische spelers in de aanbieding. Na je eerste storting, ontvang je de waarde van je eerste weddenschap in de vorm van een gratis weddenschap cadeau. Deze freebet kent een hoog maximum bedrag van € 100 en erg gunstige voorwaarden.

 

Bookmaker Ladbrokes: Offline en Online een begrip

Ladbrokes werd reeds in 1886 opgericht in het Verenigd Koninkrijk en is van oudsher een van de grootste wedaanbieders. Niet enkel in het Verenigd Koninkrijk maar wereldwijd is het een bekend gezicht. Sinds het een licentie in België verkreeg is het zowel offline als online actief. Offline zul je Ladbrokes zien in de vorm van wedkantoren in het straatbeeld. Online is het aanbod echter nog groter. Weddenschappen variëren van sportweddenschappen tot de winnaar van de Presidentsverkiezingen en X-Factor. Wedden kan zowel via hun online website als via de mobiele app. Daarnaast is storten enorm toegankelijk doordat zij iDeal, Neteller, Skrill en PaySafeCard als betalingsmethoden aanbieden. In ons bookmakers bonus vergelijk voert de Ladbrokes cashback actie met 5 sterren de ranglijst aan.

 

Ladbrokes gratis weddenschap banner
© Ladbrokes

 

Profiteer van een € 100 gratis weddenschap bij Ladbrokes

Nieuwe klanten die een storting maken, zien na hun eerste weddenschap op een quotering van 1,50 of meer een gratis weddenschap ter waarde van de inzet tot een maximum van € 100, terug in hun account. Deze bonus kun je vervolgens binnen 7 dagen opnieuw inzetten tegen een quotering van 1,50 en erna is de winst volledig van jou. Je hoeft verder aan geen nieuwe rondspeelvoorwaarden te voldoen! Deze Ladbrokes gratis wedbonus is een van de beste in haar soort. Klik op onderstaande button en profiteer van de aanbieding van deze bookmaker voor Belgen.

Claim de bonus! Meer informatie