17:43 uur

€ 15 gratis mobiele weddenschap met Ladbrokes app!

Ladbrokes geeft klanten uit België een gratis risicovrije weddenschap van € 15. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is het downloaden van de Ladbrokes app en een weddenschap van € 15 te plaatsen op een quotering van 1,50 of hoger. Mocht je weddenschap verloren gaan, ontvang je je inzet terug in de vorm van een gratis weddenschap. Met de competitie hervatting van de Jupiler Pro League biedt Ladbrokes haar klanten tevens een € 5 freebet voor het duel Racing Genk – Zulte Waregem!

 

Download de Ladbrokes app en speel een € 15 risicovrije mobiele weddenschap!

Als je de Ladbrokes app downloadt en vervolgens voor de eerste keer een weddenschap via je mobiele telefoon of tablet in de app speelt vergoedt Ladbrokes je inzet tot € 15 als je weddenschap verloren gaat. Elke weddenschap geplaatst op een quotering van 1,50 telt reeds mee. De Ladbrokes cashback wordt verstrekt in de vorm van een gratis weddenschap die je binnen 72 uur in je account ziet verschijnen. Je hebt 7 dagen de tijd om je gratis weddenschap in te zetten op een sportweddenschap naar keuze. Deze Ladbrokes mobiele weddenschap is daarmee gemakkelijk te verkrijgen en tevens risicoloos!

 

Ladbrokes mobiel bonus
© Ladbrokes

 

Vier de Jupiler Pro League hervatting met een Ladbrokes freebet van € 5!

Op vrijdagavond 15 januari nemen Racing Genk en Zulte Waregem het om 20.30u op tegen elkaar in Genk. Beide ploegen bevinden zich in de subtop van de ranglijst en wensen de tweede seizoenshelft goed te starten. Als je nu een inzet van € 5 plaatst op deze wedstrijd voor aanvang van het duel op een quotering van 1,80 of hoger geeft Ladbrokes jou een live freebet cadeau voor dit duel. Na het inzetten van € 5 voor aanvang ontvang je een freebet in je account. Deze kun je gedurende het duel inzetten op een bet naar keuze! Hou er rekening mee dat deze bonus niet is te combineren met andere bonussen. Aan bonussen is bij Ladbrokes in ieder geval geen gebrek. In ons wedden bonussen vergelijk vinden we Ladbrokes naast de mobiele bonus ook nog terug met een andere welkomstbonus!

 

Meld je aan bij Ladbrokes met de Ladbrokes gratis weddenschap van € 100!

De eerste stortingsbonus van Ladbrokes omvat een gratis weddenschap van € 100. De inzet van je eerste sportweddenschap met een quotering van 1,50 of hoger wordt ongeacht winst of verlies, terug uitgekeerd. Hiermee is je inzet dus verdubbeld en het vrijgekomen bedrag kun je vervolgens binnen 7 dagen opnieuw inzetten door te voetbalwedden of op een andere sportweddenschap. De winst voortkomend uit deze freebet is geheel voor jou. Daarmee is de Ladbrokes gratis wed bonus duidelijk, aantrekkelijk en direct het registreren waard. Meld je aan via onderstaande button en profiteer van de welkomstbonus en tevens van de mobiele bonus!

Claim de bonus! Meer informatie