16:17 uur

Geld terug als Gent scoort

Ladbrokes gaat van start met een nieuwe promotie voor alle Belgen dat geintresseerd zijn in het wedden op Gent tegen Lyon. De wedstrijd vanavond dat doorgaat omstreeks kwart voor 9. De promotie houd een soort van verzekering in die je tot 25 euro teruggeeft wanneer Gent vanavond tegen Lyon weet te scoren. Wij hopen alvast dat er wat goals uit de blauwehoek komen.

 

 

Gent - Lyon
© Ladbrokes

 

De promotie

Ladbrokes geeft gratis weddenschappen weg tot 25 Euro mocht jou voorspelling op Gent tegen Lyon in de Champions League vanavond falen. Mocht Gent scoren maar jouw eerste goalscoorder of corecte score halftijdse / voltijdse single weddenschap faalt dan krijg je van ladbrokes een gratis weddenschap tot 25 Euro als vergoeding. Deze gratis weddenschap kan dan gebruikt worden om op voetbal of een andere sport een weddenschap te plaatsen.
 

De weddenschap

Om de juiste score te gaan voorspellen is een beetje moeilijk aangezien ze nog nooit tegenover elkaar hebben gestaan. We kunnen wel zien dat Gent in de Jupiler League maar middelmatig bezig is op dit moment met vele gelijkstanden, van de laatste 5 wedstrijden waren er niet geeindigd in een gelijkstand. Natuurlijk denken wij wel dat ze beter hun best zullen gaan doen in de Champions League. Lyon doet het op zich ook niet veel beter met 2 winsten maar ook wel een verlies in de laatste 5 wedstrijden. Maar hier geld ook dat dit enkel in de nationale competitie is en de club 9 van de 10 zich beter gaat voorbereiden om het toch iets beter te doen in de Champions League. Mochten wij onze prognose moeten geven zouden we het houden bij een 2 -1 ofwel een 1 – 2.

 

P.S. mocht je niet zozeer geintresseerd zijn in deze promotie maar wel in Ladbrokes kijk dan ook even naar de Ladbrokes bonus, deze is geldig voor alle nieuwe klanten en daar moet je niet wedden op de voetbalwedstrijd van vanavond.

 

Handig extraatje om te weten is ook dat mocht je enige problemen hebben of een vraag of iets dergelijks of mocht er een onduidelijkheid zijn kun je simpelweg bellen met de klantendienst op het gratis klantnummer 0800 49 659. Hier kan je terecht met al je vragen en problemen.

 

Claim de bonus! Meer informatie