12:59 uur

Ladbrokes bonus herleid tot 50 euro

De laatste dagen konden wij al over verschillende veranderingen op de Nederlandstalige markt voor sportweddenschappen berichten. Zo waren er verschillende bookmakers, die in Nederland stoppen met hun activiteiten om binnenkort met een licentie terug te komen. Vandaag berichten we over de Belgische markt en de activiteiten van bookmaker Ladbrokes.
 
Ladbrokes is een bookmaker, die pas enkele maanden geleden een nieuwe website en een nieuw aanbod van sportweddenschappen voor Belgische klanten lanceerde. Daarbij hoorde een welkomstbonus voor nieuwe klanten met een maximaal bedrag van 100 euro. Hierbij ging het om een bonus die je kon krijgen voor jouw eerste weddenschap in geval van verlies. Deze bonus wordt nu herleidt tot een maximum van 50 euro per klant.
 
Voor ons was dit een van de beste beschikbare bonussen, omdat het maximale bedrag relatief hoog lag en de minimale quotering met 1,5 niet hoog was. Deze bonus had daarom een rating van 4 en een halve ster en was een van de beste bonussen. Met het nieuwe maximale bedrag van 50 euro voor het gratis weddenschap verliest de bonus een beetje van zijn pluimen en komt op drie en een halve ster te staan. Nog altijd een heel degelijke bonus, en vooral aan te raden voor spelers met minder ervaring, omdat zij zo zonder risico hun eerste stappen bij bookmaker Ladbrokes kunnen zetten.
 

We zetten nog een keer op een rij wat je voor de bonus moet doen:

  1. Meld je aan op de pagina van de bookmaker
  2. Gebruik de promocode van de aanmelding voor jouw eerste weddenschap
  3. In geval van verlies krijg je jouw inzet in vorm van een gratis weddenschap terug betaald

 
Heel veel nieuws deze week over de aanboden van bookmakers, die al dan niet verdwijnen van het toneel. Bij Ladbrokes heb je nog altijd de kans op een heel degelijke bonus van 50 euro in vorm van een gratis weddenschap. We raden je aan om regelmatig op onze pagina te komen kijken wat op dit moment de beste aanboden voor promoties en bonussen in het bereik sportweddenschapen zijn. Dit doe je het best door onze pagina met het bonus-vergelijk te raadplegen. Veel succes!
 
Claim de bonus! Meer informatie