14:53 uur

Ladbrokes biedt nu 100 euro bonus!

Een paar weken geleden berichtten we al over de bookmaker Ladbrokes, die een van de meest bekende bookmakers is. Net op dat moment lanceerde Ladbrokes namelijk zijn nieuwe homepage en zijn nieuw bonus-aanbod voor Belgische klanten. Dit was fantastisch nieuws, want zo kon je niet minder dan 50 euro winnen, door bij deze bookmaker weddenschappen door te voeren.

Ladbrokes 100 euro bonus NL
© by Ladbrokes

Het meest attractieve aan deze bonus waren de gemakkelijke voorwaarden. Deze bonus wordt nu echter nog attractiever, want nu maak je kans op 100 in plaats van 50 euro. Met een kleine inzet van 5 euro ben je er al bij, en kunt zonder groot risico en zonder grote bedragen wedden. Dit maakt de bonus attractief voor spelers, die nog niet zo veel ervaring met sportieve weddenschappen hebben.

Wat je moet doen om te winnen:

  1. Registreer je account bij Ladbrokes
  2. Voer een eerste weddenschap met minstens 5 euro inzet door
  3. Krijg je inzet als bonus goedgeschreven

Om dit te kunnen behalen, moet je tegen een minimale quotering van minstens 1,5 wedden. De bookmaker zal je tot een bedrag van 100 euro de volle 100% van je inzet goedschrijven. Bij het doorvoeren van jouw weddenschap is het belangrijk, dat je de promotiecode gebruikt, die je krijgt, als je je account opent. De bonus wordt je dan in vorm van een gratis weddenschap goedgeschreven. Dat moet je dan een keer rondspelen, voordat je de bonus kunt laten uitbetalen.

Zelden hebben wij een bonus voor sportieve weddenschappen gezien, die zo gemakkelijk te behalen was. Maak nu kans op de bonus van 100 euro van Ladbrokes en nog vele andere bonussen. Voor een compleet overzicht kun je onze pagina met het bonus-vergelijk raadplegen, waarop wij steeds actuele bonussen van de grote en legale bookmakers beschrijven. Veel plezier en veel succes met jouw eerste stappen bij Ladbrokes!

Claim de bonus! Meer informatie