weddenbonus nieuws

Elke maandag tot € 20 freebets bij Ladbrokes

Wegens de nieuwe Belgische wetgeving is deze promotie dus niet meer geldig.

Speel mee in de exclusieve betclub van Ladbrokes en pak freebets mee tot € 20 alleen al omdat je lid bent van de Betclub! Lees meer over hoe alles in zijn werk gaat.

 

Wat is de Ladbrokes Betclub?

Maak je geen zorgen, er is geen geheim genootschap en je hoeft geen eed af te leggen om lid te worden van de Ladbrokes Betclub. De Betclub is meer een promotie die loopt van maandag tot de maandag erna. Je krijgt freebets voor elke € 100 die je inzet. Normaliter zou je deze freebets niet zien maar als lid van de betclub komen deze freebets elke maandag terug.  Deze Ladbrokes bonus kan je dus niet laten liggen.

 

Hoe kun je lid worden van de Betclub?

Het is niet zo moeilijk. Ladbrokes, één van de grootste online bookmakers, heeft een bonuscode die je automatisch lid maakt van deze speciale club met gratis weddenschappen. De bonus code is “BETCLUB” en zodra je de code activeert ben je binnen.  Om in aanmerking te komen voor de gratis weddenschappen moeten minimaal drie weddenschappen worden geplaatst met een quotering van minimaal 1,50. Elke maandag om 12 uur begint de actieve betperiode en de week erna om 11 uur eindigt de periode. Voor elke €100 die je inzet krijg je €5 aan gratis weddenschappen. Bij €200 in weddenschappen krijg je twee freebets van €5. De maximum van €20 aan freebets krijg je als je €500 hebt ingezet. Heb je nu gezien dat je met de betclub zeer winstgevend wedden op voetbal kunt?

 

 ladbrokes betclub bonus freebet

© Ladbrokes

 

Wedstrijden uitgelicht voor deze week

Deze week worden we weer Euro 2020 kwalificatiewedstrijden gespeeld en dat betekent natuurlijk weer een hoop actie op de internationale velden. Nederland speelt opnieuw tegen Noord-Ierland, dit keer op verplaatsing en de Rode Duivels nemen het op tegen Rusland. Dit is de kraker in de groep I terwijl beide teams al gekwalificeerd zijn. Roemenië tegen Zweden is een hele belangrijke wedstrijd in groep F waarbij beide teams met een punt verschil direct strijden om kwalificatie.

 

Wedden op de grote sportevenementen doe je bij Ladbrokes!

Niet alleen vanwege de zeer interessante Betclub is Ladbrokes een goede bookmaker om in te zetten op de grootste voetbal- en sportwedstrijden. De odds zijn altijd hoog en er zijn doorgaans veel promoties te vinden. De welkomstbonus van 100% Freebet tot  €200 en boosted combinatieweddenschappen zijn slechts twee voorbeelden van de actuele promo’s die je nu kan vinden bij Ladbrokes. Wil jij nog snel toegang voor de Ladbrokes Betclub, volg dan de link beneden en meld je aan!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com. Hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Rusland - België met de beste odds
volgend artikel
Inzetten op de ATP Finals-wedtips & odds