weddenbonus nieuws

Speciaal voor Belgen – € 10 Zonder Storting bij Ladbrokes!

Helaas is deze promotie momenteel niet meer beschikbaar door een nieuwe Belgische wetgeving.

Ditmaal zijn onze Belgische bezoekers aan de beurt om te profiteren van een geweldige en exclusieve aanbieding. Belgen kunnen zich nu, via onze website, aanmelden bij Ladbrokes en krijgen vervolgens € 10 cadeau zonder te storten! Dit is nog niet alles, daarnaast krijg je ook nog eens een stortingsbonus van 200% tot € 100 op je eerste storting. Beide promoties en Ladbrokes bespreken we voor jou in dit artikel.

Hoe krijg ik € 10 gratis bij Ladbrokes?

  • Klik specifiek op een van de Ladbrokes buttons in dit artikel.
  • Geef bij je aanmelding de exclusieve promo code 10FREE in.
  • Je ontvangt na je aanmelding een € 10 Gratis Weddenschap.
  • Benut je Free Bet binnen 7 dagen en alle winst is voor jou!

 

Ladbrokes 10FREE
© Ladbrokes

 

Stort en krijg maar liefst 200% bonus!

Voorgaande Sportweddenschappen Bonus is nog niet alles. Ook op je eerste storting krijg je een bonus, ditmaal een stortingsbonus van maar liefst 200% tot € 100. Als je een storting van € 50 maakt betekent dit dus dat je € 100 bonus ontvangt en € 150 aan speeltegoed hebt. Erna heb je 30 dagen de tijd om je bonusgeld om te zetten in echt geld. Je zet je bonusgeld om in echt geld door 4x je bonusbedrag in te zetten op quoteringen van 1.80 of hoger. In ons voorbeeld volstaat een inzet van € 400 dus om je bonusgeld om te zetten in echt geld, een super flexibele Ladbrokes Bonus! Er zijn verder nog genoeg andere redenen te noemen waarom een aanmelding bij Ladbrokes de moeite waard is.

Ladbrokes – Al jarenlang een topper!

Ladbrokes behoort tot de oudste bookmakers van de wereld. Het bestaat al meer dan 100 jaar en is in Belgie zowel online als offline actief. Online blinkt het uit met een prima wedden aanbod. Zo kun je op meer dan 25 verschillende sporten wedden en hebben voetbalwedstrijden vaak meer dan 100 verschillende selecties. Ook de quoteringen zijn van uitstekend niveau en je geniet van tal van promoties. Niet enkel het wedden product is in orde maar ook het service niveau is hoog. Zo is de website in het Nederlands beschikbaar, is de klantenservice onder andere via live chat en telefoon te bereiken en is er een mobiele app die je kunt downloaden. Niets staat je dan ook nog in de weg om Ladbrokes te proberen, zeker nu dit kan met € 10 cadeau en een stortingsbonus van maar liefst 200%. Zet nu in en win!

 

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Tot 100€ voor je stortingen - nu bij Feyenoord - Ajax
volgend artikel
Wedden op de Premier League - tot € 120 met Tottenham - Arsenal