weddenbonus nieuws

Laatste Eredvisie speelronde voor de winterstop

Dit weekend is de laatste rond van de Eredivisie voordat we de winterstop in gaan. Met de winterstop wordt ook het wed seizoen een beetje verlegt. Meerdere landen houden een pauze van een aantal weken tot een paar maanden, maar gelukkig blijft de Premier League altijd een goede competitie om naar uit te wijken als we hier stoppen. Je kan ook eens kijken naar wat andere sporten, zoals darten en schaatsen.

 

Wie gaat de winterstop in als koploper?

De grote vraag is natuurlijk wie als koploper de winterstop in gaat. PSV gaat nog altijd sterk bovenaan, maar Ajax zit ze op de hielen. Dit weekend kon wel eens bepalend worden voor wie de koppositie overneemt. Bij alle bookmakers op onze site kan je wedden op de Eredivisie, dus we kijken even naar welke bookmaker bonus je goed kan gebruiken voor dit laatste weekend.
 

circus-gratis-bonus-code

© by Circus.be

Circus.be welkomstbonus van 250 euro

We beginnen met de bonus van Circus.be. Deze Belgische bookmaker heeft 250 euro bonus voor je klaar liggen die je bij je eerste storting krijgt. Deze bonus is lekker hoog en je hoeft je eigen storting niet vervolgens rond te spelen zoals dat bij andere bookmakers wel is. Je hoeft alleen het bonus bedrag rond te spelen en je storting kan je vrij gebruiken zoals je maar wilt. Lees meer over de Circus.be wed bonus. Je krijgt ook nog eens 10 euro gratis als je de bonuscode SPORT invoert bij je registratie.

Overleef de kerstvisite met Mobilbet

Moet je op bezoek bij de schoonfamilie en weet je nou al dat dat een hel op aarde wordt? Schrijf je dan eerst even in bij Mobilbet. Wed online met je mobieltje en dood zo de tijd tot je weer gedag kan zeggen en naar huis kan. Mobilbet heeft een prima bonus waar je niet veel voor hoeft te storten, dus ideaal om eens tussendoor een keer te proberen. Lees meer over de Mobilbet bonus.

Over de auteur

vorig artikel
Wedden op het William Hill PDC World Darts Championship
volgend artikel
De top 3 eerste storting bonussen