weddenbonus nieuws

Kun jij de wekelijkse jackpot winnen?

Met minimal 1000 euro wacht er ook in 2014 wekelijks een grote jackpot op je bij de bookmaker mybet. Wat moet je doen? Voer 11 verschillende 1×2-weddenschappen door op de Premier League, La Liga of de Bundesliga. Per week worden er 500 euro aan de jackpot toegevoegd, indien niemand de jackpot weet te winnen. De eerste stortingsbonus van mybet is dan misschien iets minder, maar met deze promotie bieden ze je een attractieve mogelijkheid om een extra bonus mee te nemen.

mybet jackpot 2014 1000 euro
© by mybet

Om mee te doen zijn er maar 3 stappen nodig:

  1. Voer 11 combinaties door op wedstrijden uit de Engelse, Spaanse en Duitse competitie
  2. De minimale inzet bedraagt maar 1 euro
  3. Indien je 11 keer juist ligt, win je de mybet 11 Jackpot

Om een kans op de jackpot te maken, moeten dus alle combinaties worden gewonnen. De poromotie is elke week van dinsdag 0:00 uur tot maandag 23:59 beschikbaar. Belangrijk is dat alle weddenschappen tijdens dezelfde week moeten worden doorgevoerd. Het maximale bedrag van de jackpot voor één week bedraagt 2.500 euro. Indien er meerdere winnaars zijn, dan wordt de jackpot gedeeld aanhand van de quoteringen. De winnaars krijgen dan tijdens de volgende week een bericht van de bookmaker.

Bij het type weddenschappen moeten we nog erbij zeggen, dat alleen pre-live-weddenschappen toegelaten zijn, met live-weddenschappen mag je dus niet deelnemen aan deze promotie. Mybet doet hiermee een schot in de roos, want je kunt per week tussen 1000 en 2500 euro winnen, en dat elke week. Vooral door de minimale inzet van 1 euro per weddenschap wordt het risico van verlies bij dit aanbod beperkt. Zelfs indien de jackpot door meerdere spelers wordt gedeeld, spreken we nog altijd van meerdere 100 euro. Raadpleeg ook ons bonus-vergelijk, om de beste bonus-aanboden van dit moment te vinden.

Over de auteur

André écris pour nous depuis de nombreuses années, depuis 2016 pour être exact. Étant le spécialiste E-sport, c’est un élément très important de l’équipe. Il est membre de club E-sport et est donc au courant de toutes les nouveautés, des meilleurs joueurs, des cotes. André vous sera d’une grande aide si vous voulez parier sur Fifa, Counter Strike ou autres jeux vidéos.

vorig artikel
Win nu fantastische prijzen met Unibet!
volgend artikel
Circus Bet uitgelicht