weddenbonus nieuws

Kroatië Engeland : Krijg €20 cashback na VAR

De tweede halve finale speelt zich af tussen Kroatië en Engeland en dat op woensdagavond om 20u. Wat een spanning nu het WK zijn laatste week is ingegaan. Mr Green heeft enkel voor Nederlanders een promotie en dat voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen een cashback krijgen van €20 na tussenkomst van de VAR, terwijl nieuwe klanten 2 Free Bets van €25 krijgen. Hieronder bespreken we beide promoties en blikken we vooruit op de match tussen Engeland Kroatië.
 

VAR verzekering : €20 Cashback

  • Dit is enkel voor bestaande Nederlandse wedders.
  • Plaats een pre of live bet op deze wedstrijd.
  • Enkel een bet op een doelpuntenmaker telt.
  • De minimum bet dient €20 te zijn en dit op odds +2.00.
  • Als je doelpuntenmaker scoort, en de Var keurt het af.
  • Dan ontvang je de €20 Cashback bonus.
  • Het bedrag ontvang je cash, zonder voorwaarden.

 

Nieuwe wedder bij Mr Green : 2x €25

Als je een nieuwe speler bent bij Mr Green, dan kan je geen gebruik maken van de €20 Cashback promotie. Wel is er een goede Mr Green bonus van 2x €25 en die ontvang je zodra je meer dan €20 stort bvb iDeal, Visa, MasterCard, Skrill. Plaats daarna een bet van minimum €20 op een weddenschap naar keuze, zolang de minimum notering 1.80 is. De 2 Free Bets van €25 dien je dan in te zetten binnen de 7 dagen en dit op een enkelvoudig bet van opnieuw minimum 1.80. De winsten die je genereert uit deze Free Bets worden uitbetaald in cash en dit zonder voorwaarden. Dankzij deze soepele bonus is Mr Green een van de beste bookmakers Nederland.

 

Wedden op Engeland Kroatie © Mr. Green

 

Voorbeschouwing Kroatië Engeland

Wil je wedden op deze wedstrijd Kroatië Engeland, dan geven we je mee dat de favoriet voor dit duel, Engeland is en dat met een quotering van 2.32. De Kroaten volgen met een notering van 3.45 en een draw is 3.00. Kroatië domineerde in de groepsfase met o.a. een klinkende zege tegen Argentinië, maar daarna sputterde de motor geregeld. Zowel tegen Denemarken als Rusland, kwamen er penalties aan te pas om zich te kwalificeren. Engeland had penalties nodig tegen Colombia, maar nam in de kwartfinale afstand van Zweden. Wedden op WK 2018 loopt bijna ten einde, dus als je nog extra spanning wilt, schrijf je dan in bij Mr Green en waag je gok.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Frankrijk België win €60 bij 1 doelpunt
volgend artikel
België Engeland krijg 100% tot €200