weddenbonus nieuws

Achtste Finales Zondag – Odds Verhoging en € 100 Bonus!

Zondag staan de achtste finales tussen Spanje – Rusland en Kroatie – Denemarken op het programma. Een mooie kans voor nieuwe en bestaande Nederlandse klanten om van verhoogde quoteringen bij Bet90 te profiteren. Nieuwe klanten krijgen daarnaast ook nog eens een 100% tot € 100 welkomstbonus. Bekijk beide acties en lees onze voorbeschouwing op de duels.
 

Nieuw bij Bet90? Pak 100% tot € 100 Bonus!

  • Klik op een van de Bet90 aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort met Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafe en benut code WP100.
  • Zet hierna je stortingsbedrag 1x in op quoteringen van 1.80 of hoger.
  • Als je dit gedaan hebt ontvang je een bonus van 100% tot max. € 100.
  • Zet stortings- en bonusbedrag 5x in binnen 90 dagen op 1.80(+) odds.

 

Bet90 Welkomstbonus © Bet90

 

Profiteer van verhoogde quoteringen en meer!

Met bovenstaande bonus van Bet90 zijn nieuwe klanten gegarandeerd van een mooie start. Erna zul je zien dat er nog vele andere extra´s op je wachten. Zo heeft Bet90 gedurende het WK dagelijks verhoogde quoteringen voor geselecteerde duels. Zondag is dat het geval voor ´Spanje en Denemarken scoren beide @ 2.25 i.p.v. 2.01 en Rusland en Kroatie scoren beide @ 2.50 i.p.v. 2.20´. Eveneens zul je zien dat je op vele andere selecties per duel kunt inzetten en er ook tal van andere sporten zijn om op te wedden. De quoteringen zijn verder fair en de betrouwbaarheid van de bookmaker erg hoog. Hierdoor hoort Bet90 als we Bookmakers Vergelijken tot de Beste Betting Sites Nederland!
 

Vooruitblik achtste finale duels zondag!

Om 16.00u trappen Spanje en Rusland allereerst af. De Spanjaarden werden door een laat doelpunt groepswinnaar en kenden een degelijke groepsfase. Rusland startte sterk maar de vraag is of dit niet eenmalig was. Tegen Uruguay ging het in het laatste duel namelijk met 3-0 hard onderuit. Wij denken dat Spanje wint en de quotering hiervoor is 1.58. Gelijkspel is 3.85 en winst Rusland 6.35. Kroatië is wellicht de meest overtuigende ploeg dit toernooi en treft in Denemarken een ploeg die niet erg wist te overtuigen. Peru mistte enorm veel kansen waardoor Denemarken haar eerste duel wist te winnen en een salon remise tegen Frankrijk hielp hen ook. In andermaal geluk geloven wij niet en daarom kiezen wij voor winst Kroatie @ 1.86. Geloof jij toch in de kansen van Denemarken? Winst Denemarken levert een 5.10 op en gelijkspel 3.25. Volg jij ons of kies je voor iets anders? Wed bij Bet90 met € 100 bonus!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Inzetten op Frankrijk Argentinie en krijg € 60 cadeau!
volgend artikel
Krijg 50% extra winst voor Belgie-Japan bij Unibet!