weddenbonus nieuws

Inzetten op Kroatië Argentinië en krijg 200% extra

Kroatië won de eerste wedstrijd tegen Nigeria en kan met een afwachtende houding starten tegen Argentinië. De Argentijnen zullen een driepunter nodig hebben tegen de sterke Kroaten, want na het gelijkspel tegen IJsland wordt het knokken om bij de eerste twee te eindigen. BetFIRST heeft voor nieuwe Belgische en Nederlandse spelers een bonus van 200% tot max €100 ter beschikking. Hieronder volgt een korte uiteenzetting over de voorwaarden en een voorbeschouwing op de wedstrijd Kroatië Argentinië.

Krijg 200% tot €100 extra bij je 1e storting.

  • Klink hier op de BETFIRST banner of foto en meld je aan.
  • Nederlanders kunnen storten met iDeal, Belgen hebben Bancontact als optie.
  • Zodra je een storting van + €50 maakt, krijg je de max bonus van €1oo.
  • Plaats zowel je storting en bonus driemaal in op weddenschappen.
  • Deze bets dienen een minimale notering te hebben van 1.40.
  • In totaal krijg je hiervoor 30 dagen als tijdslimiet.

 

Gokken Argentinië Kroatië © BetFIRST

 

Voorbeschouwing Kroatië Argentinië

Je kan de hierboven besproken BetFIRST bonus gebruiken om te wedden op Argentinië Kroatië. IJsland en Kroatië zaten in dezelfde kwalificatie poule en daarin eindigde IJsland nipt op 1. De Argentijnen hadden heel veel moeite en sleepten slechts een 1-1 uit de brand tegen IJsland. De Argentijnen kregen wel meer kansen, maar stelden toch teleur met als hoogtepunt de gemiste strafschop. Argentinië is dus gewaarschuwd voor de sterke Kroatische ploeg. In hun eerste wedstrijd imponeerden Modric en co wel tegen de sterke Nigerianen. Vooral Rebic was een gesel voor de defensie.

Voor deze wedstrijd maken de Beste Bookmakers Argentinië wel tot favoriet en dit met een notering van 2.05. Vooral Messi zal zijn motor moeten doen aanslaan, want anders kan Kroatië voor de verrassing zorgen. Een Kroatische overwinning staat op 4.05 genoteerd. Neem een kijkje op WK 2018 Promoties om al onze promoties en bonussen terug te vinden. Dus waag je kans en schrijf je bij BetFirst.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Zet in op Portugal Marokko en verdien €5 gratis
volgend artikel
Inzetten op Brazilië Costa Rica en krijg €100