weddenbonus nieuws

Wedden op Kortrijk tegen Standard

Op negen februari treffen Kortrijk en Standard elkaar in het Guldensporenstadion om een plekje bij de laatste acht te veroveren in de beker van België. In dit artikel vind je de beste odds.

 

Kortrijk gokt op de beker om het seizoen succesvol te maken

Het draait in de Pro League nog niet zo lekker met Kortrijk en het lijkt er dan ook op dat we ze dit jaar niet in de play-offs gaan zien. De dertiende plek is voorlopig veilig genoeg om geen degradatievoetbal te hoeven spelen maar toch hadden de Kortrijk fans meer verwacht van dit seizoen. Nu is het wel zo dat de onderling verschillen niet zo heel groot zijn. Een top 9 klassering en zelfs top 8 is mogelijk maar dan moet het wel me zitten. Ook moeten ze dan wat meer gaan winnen want daar ontbrak het de laatste weken aan.  Februari is echter goed begonnen met overwinningen op Lommel in de beker en Mouscron in de competitie. Verwachten de Belgische bookmakers dat Kortrijk verder gaat in de beker en dus Standard verslaat? Lommel is van een ander niveau dan de ploeg uit Luik maar wellicht dat de 3-0 overwinning een duwtje in de juiste richting geeft. Bij Kortrijk mist alleen Kristof D’Haene en kunnen ze met een verder fitte ploeg aanvangen.  Laten we eens kijken wat de stand van zaken is bij Standard voor we gaan wedden op voetbal met de beste odds.

 

Standard verspeelt dure punten

Na de sprankelende 1-4 overwinning tegen RRF Seraing leek Standard de draad weer op te kunnen pikken tegen Leuven. Eerder werd namelijk gelijkgespeeld tegen Oostende en verloren van koploper Club Brugge. In een gelijk opgaande wedstrijd kwam Standard op achterstand maar wist het enkele minuten voor tijd toch nog gelijk te maken. Joao Klauss de Mello lijkt te man in vorm te zijn bij Standard. Hij kwam al tot scoren tegen Seraing maar maakte dus ook de gelijkmaker tegen Leuven waardoor er toch nog een punt gepakt werd. Laten we eens kijken of Standard, dat overigens Zinho Vanheusden nog steeds moet missen, favoriet is.

 

wedden op kortrijk tegen standard
© BetFIRST

 

 

De beste odds bij deze match

Wedden op Kortrijk tegen Standard is nu hartstikke interessant. Hoe je ook inzet je verdubbelt minimaal je inleg Bij Betfirst is Standard favoriet met 2.20 voor de winst. Voor inzetten op Kortrijk krijg je nu bij deze bookmaker 3.20 keer je inzet. Een gelijkspel levert je het meeste op met 3.45
Wist je trouwens dat we ook een handige Betfirst review hebben geschreven? Hier vind je alle informatie over het wedden bij deze bookmaker.

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Liverpool tegen Manchester City
volgend artikel
Genk speelt tegen STVV op woensdag