weddenbonus nieuws

Wedden op Kortrijk – Club Brugge

Na twee weken kwalificatievoetbal kunnen we eindelijk weer verder met de Pro League. Op zaterdag spelen Kortrijk en Club Brugge tegen elkaar. Een heerlijke match met prachtige odds.

 

Club Brugge kan seizoen op het gemak uitspelen

Met zestien punten voorsprong op nummer twee Antwerp kwam de nederlaag tegen de nummer twee eigenlijk niet zo hard aan. Brugge was tegen Antwerp dominanter met meer balbezit en schoten maar Antwerp toonde zich verreweg effectiever. In de eerste helft was de eindstand (0-2) al bepaald en kon Brugge daarna niet veel meer inbrengen. Noa Lang liep zelfs nog in de laatste minuut tegen een rode kaart op. Die zal sowieso niet mee gaan doen dit weekend tegen Kortrijk, ook is hij teruggekomen van zijn interland avontuur met een blessure. Door de rode kaart ontbreekt Lang in ieder geval tot 5 april maar hoelang de blessure nog duurt is nog niet bekend. De blessure van Lang is op dit moment de enige bij Club.

 

Op 21 november vorig jaar vond de laatste ontmoeting plaats tussen Club Brugge en Kortrijk. Toen werd het 1-0. In totaal is deze wedstrijd 31 keer gespeeld en was Brugge 18 keer te sterk voor Kortrijk. Het werd vijf keer een gelijkspel en dat bekent dat Kortrijk acht van deze ontmoetingen wist te winnen. Op basis van deze statistieken is Brugge natuurlijk favoriet. Wat de bet sites geven bij deze lekkere wedstrijd zie je nadat we Kortrijk hebben besproken.

 

Het ziet er somber uit voor Kortrijk

Hoewel Kortrijk op een veilige plek staat, moeten ze nog even volhouden. STVV staat met vier punten achterstand en een wedstrijd minder gespeeld. Ondertussen is het verschil met Eupen dat op de dertiende plek staat toegenomen. Kortrijk moet nu vier punten goedmaken als ze over Eupen willen gaan. Van de laatste vijf wedstrijden gingen er twee gewonnen en dat was tegen Anderlecht Bij de wedstrijden van Kortrijk vallen er trouwens vaak meer dan twee goals. Dat was de laatste tien keer het geval. Net als bij Club Brugge ontbreekt er slechts een speler, Kristof D’Haene, de rest lijkt fit te zijn. De odds komen dit keer bij Ladbrokes vandaan waar alleen Belgische spelers kunnen inzetten. Als je als Nederlander toch wilt inzetten op Kortrijk โ€“ Club Brugge, raden we je aan een bookie uit onze sport bonus pagina uit te zoeken.

 

kortrijk brugge odds

ยฉ Ladbrokes

 

 

Is Brugge opnieuw favoriet?

Met Club Brugge zo ruim op kop lijkt het er niet op dat de bookmakers veel kans geven aan Kortrijk. Het verlies tegen Antwerp was misschien een verrassing maar het bleef een match tegen de nummer twee. De nummer veertien van de Pro League zal een stuk gemakkelijker zijn. Bij Ladbrokes zien we dat ook zij niet geloven in een stunt van Kortrijk. Je krijgt 5.60 voor winst van de thuisploeg. Voor wedden op Club Brugge staan de odds op 1.60. Een gelijkspel geeft nog 4.60. Mocht je willen inzetten dat er meer dan 2,5 goals vallen, zoals zo vaak bij wedstrijden van Kortrijk, levert dit je nog eens 1.70 op. Wil je gelijk inzetten op deze match? Dan hoef je alleen maar de link hieronder te volgen.

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
WK Qualifiers Groep I: Engeland โ€“ Polen
volgend artikel
Waar kun je het beste wedden op Standard tegen Gent?