weddenbonus nieuws

Wedden op de Jupiler Pro League: zoekend Anderlecht op bezoek bij Kortrijk

Na drie speelronden staat Anderlecht van speler-coach Vincent Kompany nog altijd zonder overwinning. Anderlecht moet het daarom doen met een dertiende plaats op de ranglijst. Kortrijk, dat wist te winnen van hekkensluiter Cercle Brugge doet het beter en vindt zichzelf terug op plek 9. Beide ploegen zijn gebrand om te winnen. We bespreken hoe beide teams ervoor staan en schijnen ons licht op de goede bookmaker BetFIRST

 

Anderlecht heeft de meeste spelers gebruikt deze competitie, Kortrijk de minste

Een opvallend weetje Anderlecht de meeste spelers hebben gebruikt in 3 competitiewedstrijden. Dat het duo Kompany/Davies veel roteert met hun spelers is dus wel duidelijk. Anderlecht gebruikte tot nu toe al 22 spelers. Het is ook duidelijk dat dit aantal nog zal op lopen omdat topaankopen zoals Nasr Chadi en Kemer Roofe nog niet binnen de lijnen verschenen net als enige geblesseerden. Er zijn maar drie spelers die de volle 270 minuten deze competitie hebben gespeeld en dat zijn Zulj, Amazu en Kompany zelf. Buiten deze drie is iedereen dus al eens gewisseld. Hoe Kompany zijn ploeg zal laten starten tegen Kortrijk is dus maar de vraag.

Het valt op dat Kortrijk een stuk zorgvuldiger met zijn basisteam en wissels omgaat. Kortrijk is het team, samen met Charleroi, dat de minste spelers gebruikte. Het totaal staat op 16 spelers in 3 wedstrijden. Het is nog te vroeg in het seizoen om te zeggen dat deze vastigheid beloond wordt met resultaat maar het lijkt erop dat coach Vanderhagen al duidelijk weet hoe zijn ploeg moet spelen, integendeel tot de zoekende Vincent Kompany.

 

Kortrijk – Anderlecht, de odds voor jou gokken plezier

Ondanks de slechte start van Anderlecht geven de voetbal goksites de overwinning voorlopig aan Paars – Wit. Hoewel de wedstrijd gespeeld wordt in het Guldensporen Stadion in Kortrijk dus lijkt Anderlecht de beste papieren te hebben voor een overwinning. Het zal dan de eerste overwinning worden voor Kompany dit seizoen. Er is een overwinning nodig want 2 op 9 zijn de fans uiteraard niet tevreden. Als we kijken bij de beste bookmakers 2019, zien we dat een overwinning van Anderlecht uit komt op 2.35. Winst van Kortrijk dat overigens geen gebruik kan maken van Elohim Rolland vanwege een hamstringblessure, geeft 3.00. Een gelijkspel tussen beide ploegen geeft een quotering van 3.60. Wil jij je slag slaan bij deze wedstrijd in de vierde speelronde in België, kijk dan eens bij onze bookmaker bonussen om te zien waar jij een goede wedbonus mee kan pakken!

 

Kortrijk - Anderlecht gokken - Jupiler Pro League odds
© BetFIRST

 

Gokken op Kortrijk – Anderlecht bij een geweldige bookmaker!

Klik op de link beneden om direct naar BetFIRST te gaan en bij deze geweldige bookmaker te wedden! Als één van de populairste Bookmakers Belgie kan je deze site echt niet missen. De quoteringen zijn goed, het wedaanbod is heel groot en je hebt tal van promoties naast de gewoonlijke aanmeldings promoties die elke gokken site heeft. De BetFIRST Lucky boost aanbieding is bijvoorbeeld heel interessant, aangezien deze jou quoteringen verhoogd op tal van events. Ga dus direct je aanmelding. Dit kan via de link die we hieronder snel plaatsen, veel succes! En geniet van deze schitterende bookie!

 

Over de auteur

vorig artikel
Gent - Larnaca gokken odds in voorlaatste voorronde Europa League
volgend artikel
Inzetten op APOEL Nicosia – AJAX voor kwalificatie CL