weddenbonus nieuws

Wedden op de Keuken Kampioen Divisie wedstrijden van maandag

Met de Eredivisie en de Europese topcompetities even op rust, gaan we eens kijken wat waar je in de Keuken Kampioen Divisie op kunt inzetten. Wat dacht je van Jong FC Utrecht tegen Roda en Eindhoven – Dordrecht?

 

De stand van zaken in de Keuken kampioen Divisie

Omdat lang niet iedereen bekend is met de Keuken Kampioen Divisie, of waarschijnlijk niet weet welke ploegen er aan kop staan, lijkt het ons handig om even kort de stand door te nemen. Met vijf punten voorsprong maar wel een wedstrijd meer gespeeld staat Almere City op de eerste plek, gevolgd door Cambuur en De Graafschap. NAC en Volendam staan op de vierde en vijfde plek.

 

We zullen niet de hele ranglijst doornemen maar kijken toch ook nog even naar de laatste plaatsen. Daar zien we Den Bosch, Jong AZ en Dordrecht staan. Dordrecht staat 20e met vijf behaalde punten uit tien wedstrijden, Jong AZ heeft een wedstrijd meer gespeeld en staat op acht punten, net als Den Bosch. We pakken er hieronder twee wedstrijden bij om op in te zetten nu wedden op de eredivisie even niet kan.

 

Jong FC Utrecht tegen Roda

Roda dat we nog terug kennen uit de Eredivisie staat op de tiende plek en wist tot nu 13 punten bij elkaar te sprokkelen. De beloften van FC Utrecht doen het net iets minder en staan veertiende met 9 punten. Utrecht wist de vorige wedstrijd wel te winnen terwijl Roda al even geen overwinning gepakt heeft. De laatste overwinning was op 18 september toen ze met 4-0 Dordrecht versloegen. Sindsdien werd er vier keer gelijkgespeeld en drie keer verloren. Je zou denken dat hel weer tijd wordt voor een overwinning na bijna twee maanden.

 

jong utrecht roda odds eerste divisie

 

©Betiton

 

 

FC Utrecht won van de laatste vier wedstrijden er twee. Net als Roda won het van Dordrecht. Een week later ging Utrecht echter met 2-3 onderuit op de Toekomst tegen Ajax. Bij het eerste team is John van den Brom vertrokken en dat zou natuurlijk nog wel eens kunnen zorgen voor een aantal schommelingen binnen de selectie. Wellicht dat er een aantal beloften de komende weken worden overgeheveld naar het eerste team. Voor deze wedstrijd tegen Roda lijkt er nog niet veel aan de hand. De bookmakers Nederland zetten Roda alleen wel neer als favoriet. Je krijgt 2.10 als je inzet dat Roda in Utrecht de drie punten pakt. Voor FC Utrecht krijg je 2.95 en een gelijkspel staat op 3.65. Omdat we hebben gezien dat Utrecht twee van de laatste vier wedstrijden heeft gewonnen, durven we in te zetten op een overwinning van de Domstedelingen tegen Roda.

 

De odds bij Eindhoven – Dordrecht

Op maandagavond staat ook Eindhoven tegen Dordrecht op het programma in de Eerste Divisie.
Zoals je net al hebt kunnen lezen staat Dordrecht stijf onderaan en lijkt het alsof iedereen Dordrecht verslaat. Wat zijn dan de kansen voor Eindhoven? De laatste keer dat Dordrecht überhaupt punten pakte was drie weken geleden met het verrassende gelijkspel tegen Almere. Dordrecht zit verder in een dramatisch seizoen. Er werd met 5-0 verloren van Cambuur, FC Volendam was met 7-1 te sterk en in de eerste ronde van de KNVB Beker verloor het al met 4-2 van FC Utrecht.

 

FC Eindhoven staat 13e en verloor de laatste twee wedstrijden waarvan er één in het bekertoernooi was. Op 23 oktober werd er met 3-0 gewonnen van Jong AZ maar de overige resultaten schommelen nogal. Toch zijn er een flink aantal plaatsen te winnen bij een overwinning maandag. In theorie zou FC Eindhoven op de achtste plek komen te staan als ze winnen. Eindhoven is dan ook flink favoriet ten opzichte van Dordrecht. Je krijgt nu 1.51 voor een overwinning van de Eindhovenaren en dat is ruim drie keer minder dan de 4.75 die je krijgt als je inzet op Dordrecht. Een gelijkspel is volgens de bookmakers eerder van toepassing dan “Dord” zou winnen.

 

We hebben Betiton uitgekozen omdat je behalve het ruime wedaanbod hier ook de Betiton bonus krijgt waarmee je een gratis weddenschap kan plaatsen. Als je in totaal voor € 15 inzet bij deze bookmaker na je eerste storting van € 10 kun je gratis inzetten op odds van 1.80 of hoger. De € 10 gratis weddenschap pak je via de link hieronder.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Je kunt nu weer wedden op de PDC World Cup of Darts
volgend artikel
De eerste Divisie wedstrijden van dinsdag