weddenbonus nieuws

Wedden op de Keuken Kampioen Divisie

Een overvol programma en schitterende wedstrijden die voor je klaarstaan. De Eerste Divisie trapt vanavond af met speelronde 13 en wij pakken de twee mooiste wedstrijden er voor je uit.

 

Wedden op NEC- Roda JC

Na twee weken rust komt NEC dan eindelijk weer in actie. De Nijmegen Eendracht Combinatie staat voorlopig op de zesde plek en staat vijf wedstrijden achter Cambuur dat derde staat. NEC heeft wel een wedstrijd minder gespeeld en kan met een overwinning zomaar eens op de vierde plek terecht komen. Genoeg om voor te spelen dus. Bij de Nijmeegse ploeg zijn er wel een aantal blessuregevallen maar kunnen Javier Vet, Rens van Eijden en Rangelo Jango weer hun rentree maken. NEC doet het goed want de laatste zes wedstrijden werd er steeds minimaal een punt gepakt. De laatste overwinning is alweer even geleden.

 

Roda JC staat twaalfde maar wist afgelopen weekend wel weer te winnen. De Limburgse derby tegen MVV werd met 2-0 gewonnen. Eindelijk werd er dus weer gewonnen en daarmee ook gescoord. Het was alweer vier wedstrijden geleden dat Roda wist te scoren. Met een flink aantal aankopen aan het begin van het seizoen was (en is) de ambitie om zo snel mogelijk terug te keren naar de Eredivisie. De resultaten zijn tot dusverre nog niet om over naar huis te schrijven en of de ploeg het gaat om een terugkeer op het hoogste niveau eruit te slepen is nog maar de vraag.

 

De bookmaker waar we zo ook de bookmaker bonus vandaan halen is Mobius Bet en hier gaan ze uit van een overwinning van NEC. Hier krijg je 1.85 voor. Een gelijkspel tussen NEC en Roda JC staat nu op 33.80 en dat is net zoveel als wat je krijgt voor een overwinning van Roda JC.

 

wedden op de graafschap cambuur en nec roda

©Mobius Bet

 

De odds bij De Graafschap – Cambuur

Dit is eigenlijk de topper van het weekend. Ook is dit gelijk de tweede krachtmeting voor Cambuur die het opnieuw op moet nemen tegen de koploper van de Eerste Divisie. Vorige week speelde Cambuur tegen de toenmalig koploper Almere City. Hoewel de bookmakers uitgingen van een vrijwel gelijk opgaande wedstrijd werd het maar liefst 7-2 voor de Friezen. Almere City werd weggespeeld en zodoende pakte De Graafschap de koppositie over.

 

De Graafschap won twee wedstrijden op rij en staat nu op 28 punten uit twaalf wedstrijden. Dat zijn er drie meer dan dat Cambuur bij elkaar heeft geraapt. Wel hebben de Superboeren een wedstrijd meer gespeeld. Er staat een hoop op het spel bij deze wedstrijd en Cambuur zou na vanavond zo maar eens de nieuwe koploper kunnen zijn. Cambuur is bij de bookmakers favoriet met 2.10 voor de winst. Voor het thuisspelende De Graafschap krijg je bij Mobius 3 keer je inzet terwijl je voor een gelijkspel 3.75 krijgt. Laten we de Mobius Bet bonus erbij pakken zodat je direct kunt gaan inzetten.

 

Wed nu met de Mobius Bet bonus

Bookmakers Nederland worden steeds populairder en de bookmakers komen dan ook met de meest originele bonussen. De bonus van Mobius is vrij rechttoe rechtaan. Zodra je minimaal € 20 stort en je storting hebt rondgespeeld, krijg je 100% van het bedrag extra op je rekening gestort. Zo heb je altijd een vangnet achter de hand en zelfs als het wedden wat minder loopt kun je gewoon blijven inzetten. Het maximumbedrag van deze bonus is € 100 en dat is best lekker!

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op Belgie van Denemarken in de Nations League
volgend artikel
Champions League groep H: PSG – Leipzig