weddenbonus nieuws

Krijg nu gratis € 10 bij Ladbrokes

Kerst is pas op 25 december, maar je kan nu al bij Ladbrokes genieten van een mooi Kerstcadeau! We vertellen je hieronder welke stappen je dient te volgen zodat jij kan genieten van 10 euro gratis om te spelen bij Ladbrokes. Deze actie is speciaal voor Weddenbonus.com klanten en Belgische wedders die zich registreren bij Ladbrokes.
 
Update: Deze actie is niet meer actief. Gelukkig heeft Ladbrokes een alternatief, ga naar het Ladbrokes 10FREE artikel en pak alsnog 10 euro gratis!

 

Ladbrokes Cadeau: € 10 Kerst

Veel hoef je niet te doen om te genieten van deze promotie. Het volstaat om hier via de Ladbrokes link een account aan te maken. Bij de registratie kan je dan de Ladbrokes Bonus 10FREE invoeren. Zoals de code het al zegt, je zal hierdoor 10 euro gratis krijgen om te spelen bij Ladbrokes. Deze 10 euro Free Bet dient in zijn geheel ingezet te worden en dit op een evenement naar keuze en dit binnen de zeven dagen. De winst die je maakt uit gratis wedden, wordt dan op je rekening gestort. Als je dus de 10 euro Free Bet op een notering van 3.00 plaatst en je bet is winnend, dan zal je 20 euro op je account krijgen. (30 euro – de 10 euro Free Bet, maakt 20 euro.)

 

Bonus Ladbrokes

© Ladbrokes

 

Ladbrokes Bonus: 200% tot € 100

Bookmaker Ladbrokes heeft een betere wedden bonus dan de meeste andere bookmakers en ze bieden een bonus aan van 200% tot € 100. Als je de stappen van hierboven hebt gevolgd, dan kan je ook genieten van deze welkomstbonus. Storten kan je doen via Bancontact, Visa of MasterCard en bij een minimale storting van 50 euro, ontvang je al de maximum bonus. Deze bonus kan je niet laten uitbetalen. Je dient deze eerst rond te spelen en dit op minimum odds van 1.80 en dit binnen de 30 dagen. Dit is ruimschoots voldoende. Wacht dus niet langer en schrijf je in bij Ladbrokes en grijp die 10 euro extra. De Kerstman bij Ladbrokes deelt nu geschenken uit. Mis het niet.

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Arsenal tottenham 100% tot €100 bonus
volgend artikel
Als Vip naar Arsenal Chelsea