Karamba Bonus

Karamba Bonus

Eerste stortingsbonus
Nieuw
Max. bonus
€ 30
Percentage
300%
Min. storting
€ 10
Rondspeelvoorwaarden
Winst uit Gratis Weddenschap direct uit te betalen
Min. quotering
1.80
bookmaker is niet gelicenseerd in jouw regio!
Helaas, deze bonus is niet beschikbaar vanaf jouw huidige locatie! Maak kennis met meer deals op onze wedden vergelijk pagina.
Waardering
8.7
Opgelet: Karamba is niet beschikbaar voor Nederlandse en Belgische spelers! Deze bookmaker beschikt niet over de landelijke licenties. Nederlanders kunnen kiezen voor een alternatief uit een van onze bookmakers Nederland. Belgen kunnen terecht bij de beste bookmakers Belgie

Karamba Bonus details

Nederlanders genieten via onze website van een exclusieve 300% tot € 30 Karamba Bonus. Na je storting kun je een eerste weddenschap van € 10(+) op een qoutering van 2.00 of hoger plaatsen. Hierna krijg je, ongeacht het resultaat van je weddenschap, een Free Bet ter waarde van € 30 cadeau! Erna heb je 14 dagen de tijd om je Free Bet in ze zetten op een quotering van 1.80 of hoger en alle winst is zonder voorwaarden voor jou. Een geweldige Karamba Welkomstbonus je niet aan je voorbij mag laten gaan!

Voordelen & nadelen

  • Gigantisch bonuspercentage van 300%
  • Winst uit Free Bet kent geen voorwaarden
  • Je kunt Free Bet reeds inzetten op 1.80(+) odd
  • Stortingen met Neteller, Skrill, PaySafeCard leveren geen bonus op

Bonus vrijspelen tijd

14 dagen na ontvangst bonus

Geldig t/m:

31-03-2019

Geldig in de volgende landen

Nederland

Voorwaarden voor uitbetaling

Om van deze exclusieve aanbieding te genieten dien je je bij Karamba te registreren via een van de Karamba aanmeld buttons op onze website. Vervolgens kun je over gaan tot het maken van een storting. Storten kan o.a. met Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafeCard en Trustly. Hou er echter rekening mee dat je bij een storting met Skrill, Neteller of PaySafeCard geen gebruik kan maken van de Karamba Bonus. Na je storting plaats je een eerste weddenschap van € 10 of meer op een odd van 2.00 of hoger. Je krijgt vervolgens gelijk een Gratis Weddenschap t.w.v. € 30 cadeau. Benut deze binnen 14 dagen op een 1.80(+) odd en alle winst is voorwaardenvrij voor jou!

Voorbeeld

Na je registratie bij Karamba en het storten van bijvoorbeeld € 50 speel je een eerste weddenschap van € 10 of meer op bijvoorbeeld een odd van 2.50. Of je nu wint of verliest, de Karamba Actie levert je een € 30 Free Bet op. Stel je plaatst deze Karamba Free Bet nu op een odd van 4.00 en wint. Dit betekent dat je 30 x 4.00 - de 30 inzet van de Free Bet = € 90 winst maakt.

Conclusie

We kunnen louter positief zijn over de Karamba Sport Welkomstbonus. Door het exclusieve karakter krijg je maar liefst 300% bonus in plaats van 100% bonus. Een inzet van € 10 volstaat om € 30 gratis te krijgen, een super aanbieding dus! Het enige minpuntje is wellicht dat je eerste bet verplicht op een 2.00(+) odd dient te zijn. Gelukkig krijg je je Free Bet, ongeacht het resultaat, waardoor deze Karamba Stortingbsonus zonder twijfel 4,5 ster verdient!