Belangrijke Informatie

Karamba accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

De Karamba Bonus was beschikbaar tot 31-03-2019. Kijk op de Karamba pagina voor een mogelijke alternatieve bonus of bekijk
direct ons Wed Bonussen Vergelijk voor een actueel overzicht van de beste beschikbare wed bonussen voor Nederland en België!

Karamba Bonus – gratis weddenschap

Bonus details

Nederlanders genieten via onze website van een exclusieve 300% tot € 30 Karamba Bonus. Na je storting kun je een eerste weddenschap van € 10(+) op een qoutering van 2.00 of hoger plaatsen. Hierna krijg je, ongeacht het resultaat van je weddenschap, een Free Bet ter waarde van € 30 cadeau! Erna heb je 14 dagen de tijd om je Free Bet in ze zetten op een quotering van 1.80 of hoger en alle winst is zonder voorwaarden voor jou. Een geweldige Karamba Welkomstbonus je niet aan je voorbij mag laten gaan! meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

300%

Maximum bonusbedrag

€ 30

Min. storting

€ 10

Rondspeel voorwaarden

Winst uit Gratis Weddenschap direct uit te betalen

Bonus vrijspelen tijd

14 dagen na ontvangst bonus

Laagste quotering

1.80

Voorwaarden voor uitbetaling

Om van deze exclusieve aanbieding te genieten dien je je bij Karamba te registreren via een van de Karamba aanmeld buttons op onze website. Vervolgens kun je over gaan tot het maken van een storting. Storten kan o.a. met Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafeCard en Trustly. Hou er echter rekening mee dat je bij een storting met Skrill, Neteller of PaySafeCard geen gebruik kan maken van de Karamba Bonus. Na je storting plaats je een eerste weddenschap van € 10 of meer op een odd van 2.00 of hoger. Je krijgt vervolgens gelijk een Gratis Weddenschap t.w.v. € 30 cadeau. Benut deze binnen 14 dagen op een 1.80(+) odd en alle winst is voorwaardenvrij voor jou! meer minder

Geldig in de volgende landen

Nederland

Geldig t/m:

31-03-2019

Voorbeeld

Na je registratie bij Karamba en het storten van bijvoorbeeld € 50 speel je een eerste weddenschap van € 10 of meer op bijvoorbeeld een odd van 2.50. Of je nu wint of verliest, de Karamba Actie levert je een € 30 Free Bet op. Stel je plaatst deze Karamba Free Bet nu op een odd van 4.00 en wint. Dit betekent dat je 30 x 4.00 - de 30 inzet van de Free Bet = € 90 winst maakt. meer minder

Voordelen & nadelen

  • Gigantisch bonuspercentage van 300%
  • Winst uit Free Bet kent geen voorwaarden
  • Je kunt Free Bet reeds inzetten op 1.80(+) odd
  • Stortingen met Neteller, Skrill, PaySafeCard leveren geen bonus op

Conclusie

We kunnen louter positief zijn over de Karamba Sport Welkomstbonus. Door het exclusieve karakter krijg je maar liefst 300% bonus in plaats van 100% bonus. Een inzet van € 10 volstaat om € 30 gratis te krijgen, een super aanbieding dus! Het enige minpuntje is wellicht dat je eerste bet verplicht op een 2.00(+) odd dient te zijn. Gelukkig krijg je je Free Bet, ongeacht het resultaat, waardoor deze Karamba Stortingbsonus zonder twijfel 4,5 ster verdient! meer minder

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Klik op een van de Karamba aanmeld buttons op onze website en maak een storting.
2
Plaats een eerste weddenschap van € 10 of meer op een quotering van 2.00 of hoger.
3
Ontvang een € 30 Free Bet en zet deze binnen 14 dagen in op een odd van 1.80(+).

Karamba Review & Ervaringen

Karamba bestaat reeds sinds 2005, maar is pas in 2018 begonnen met het bookmaker product. Voorheen richtte het zich met name op casino spelen. Om je als nieuwe bookmaker te onderscheiden, dien je op te vallen. Dit doet het enerzijds met het opvallende logo, waarin een papegaai verwerkt is in combinatie met bonte kleuren, en anderzijds met een geweldig welkomstaanbod. Het welkomstaanbod heeft men exclusief beschikbaar gesteld via onze website en de details lees je in bovenstaande tabel terug. De details over het bookmaker product vind je onderstaand.

Karamba Account maken en Karamba Geld Storten

Als je gebruik wil maken van de exclusieve welkomstactie is het belangrijk dat je je account aanmaakt door op een van de links op onze website te klikken. Nadat je op een button geklikt hebt, kom je direct op de website van Karamba met de actie terecht. Klik vervolgens op ´Bet now´ en vul het registratieformulier in. Nadat je dit succesvol gedaan hebt, kun je overgaan tot het maken van een storting. Aan het maken van een storting zijn geen administratiekosten verbonden en je hebt de keuze uit onder andere Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafeCard en Trustly. Hou er rekening mee dat je bij een eerste storting met Skrill, Neteller of PaySafeCard geen bonus ontvangt.

Karamba Welkomstbonus en Karamba Promoties

De welkomstbonus van Karamba hebben we bovenstaand in de tabel uitgebreid beschreven maar met de € 30 Free Bet houdt het niet op. Karamba biedt ook aan haar vaste klanten verschillende aanbiedingen. Zo heeft het een dagelijkse aanbieding die je kunt claimen. Elke dag is dit een ander type actie. Daarnaast profiteer je door de KaramBoost continue van extra winst op combinatieweddenschappen en kan je met de Player Props ook extra’s winnen. Genoeg keuze dus!

 

Karamba Welkomstbonus
© Karamba

Karamba Wedden Aanbod en Karamba Mobiel Wedden

Veel betaalopties, een mooie welkomstbonus en tal van andere promoties zijn natuurlijk mooi, maar je dient ook de gelegenheid te hebben om voldoende keuze aan weddenschappen te hebben. Als we de verschillende sporten bekijken zien we dat er meer dan 40 optie zijn! Dit van de bekende sporten als voetbal en tennis tot minder bekende sporten als cricket en hondenrennen. Ook kun je bijvoorbeeld inzetten op eSports. De hoeveelheid selecties per duel is ook in orde, bij voetbal loopt dit zelfs vaak op tot 150. Je hebt de keuze om je weddenschappen via desktop te plaatsen, de mobiele website van Karamba of de Karamba App. Zo kun je wedden waar en wanneer je wil!

Karamba Quoteringen en Karamba Limieten

Veel opties hebben om te wedden is natuurlijk perfect, maar nog beter is als je ook profiteert van aantrekkelijke quoteringen. Allereerst hebben we de quoteringen van voetbalwedstrijden onder de loep genomen. We merken dat de quoteringen marge veelal tussen de 5% en 6% ligt. Dit is vergelijkbaar met de meeste andere bookmakers. Qua andere sporten is de marge ook gemiddeld zo’n 6%, opnieuw vergelijkbaar met de andere spelers op de markt. Met limieten hebben wij zelf nog niet te maken gehad bij Karamba. Dit betekent dat je niet bang hoeft te zijn dat je na enige winsten gelijk gelimiteerd wordt.

Karamba Uitbetaling en Karamba Contact

Als je van de vele promoties genoten hebt, meer weddenschappen hebt geplaatst en uiteindelijk een leuke winst hebt geboekt, is het tijd om een uitbetaling aan te vragen. Als uitbetalingsmethodes heb je de keuze tussen een reguliere bankoverschrijving, Visa, Mastercard, Neteller, Skrill en zelfs een cheque. Dit is een grote hoeveelheid aan opties die allemaal kosteloos zijn. Ook qua contact heb je veel opties. Je kunt mailen, de live-chat benutten en zelfs bellen, en dit tussen 6.00u en 23.00u!

Karamba Conclusie

Aan de hand van het bekijken van bovenstaande punten hebben we een duidelijke blik van Karamba gekregen en we kunnen niets anders dan concluderen dat dit een uitstekende bookmaker is! Het beschikt over veel betaalopties, prima promoties, een groot wedden aanbod, een mobiele app en een top support. Als verbeterpuntjes kunnen we het aanbieden van een Nederlandstalige site, iDeal als betaaloptie en iets hogere quoteringen noemen. Dit is echter dan ook gelijk alles. Het is een betrouwbare partij, beschikt over een MGA licentie en door het geweldige welkomstaanbod word je met open armen ontvangen. We raden je dan ook aan om je nu aan te melden nu het nog kan, de exclusieve bonus is slechts tijdelijk beschikbaar!