weddenbonus nieuws

Kaarten WK Voorspellen – Gebruik onze Tips en Wed Gratis!

Een onderdeel van vele WK Poules waarmee je extra punten kan scoren is het voorspellen van de hoeveelheid gele en rode kaarten. Wij voorzien jou graag van de nodige inzichten hieromtrent en laten je eveneens kennis maken met bookmaker Circus. Bij deze bookmaker voor Nederlanders en Belgen kun jij namelijk € 15 Gratis inzetten op het WK zonder dat je hiervoor hoeft te storten! Ook wacht er een mooie bonus als je wel een storting maakt.
 

Hoeveel kaarten vallen er gedurende WK 2018?

 

Kaarten WK 2018

 
In bovenstaand overzicht zie je de hoeveelheid rode en gele kaarten gedurende de laatste 5 WK edities. Qua rode kaarten raden we je aan een hoeveelheid tussen de 10 en 20 kaarten te kiezen. Wat betreft de gele kaarten lijkt ons een keuze tussen de 200 en 250 prima. Dit jaar wordt er voor het eerst gewerkt met een video scheidsrechter en hierdoor valt het aantal wellicht wat hoger uit dan in 2014. Zodoende kiezen wij voor voorgenoemde hoeveelheden.
 

€ 15 Gratis inzetten op het WK

Een WK Poule Voorspellen is natuurlijk leuk maar het inzetten van geld op de wedstrijden is natuurlijk nog leuker. Niet iedereen kan of wil echter een storting maken en daarom hebben wij nu voor jou dé oplossing. Bookmaker Circus biedt Nederlanders en Belgen namelijk € 15 Gratis Wedden op Voetbal aan zonder storting. Je ontvangt direct na je aanmelding € 5 gratis. Ook krijg je nog eens € 5 cadeau na het valideren van je gsm nummer in je account gegevens en het downloaden van de Circus App. Zo kun jij dus Gratis Wedden op WK 2018 en een zeer mooie winst boeken bij bookmaker Circus!

 

Circus Gratis Wedden © Circus

 

Stort en pak geweldige € 250 Bonus!

Ook als je wél een storting wil maken heeft Circus een mooie promotie voor jou. Na je storting, met bijvoorbeeld iDeal, Bancontact, Visa, MasterCard, Skrill of PaySafeCard, ontvang je namelijk een 100% bonus tot maar liefst € 250. Je zet je bonusgeld om naar echt geld door je bonusbedrag 30x in te zetten op quoteringen van 1.60 of hoger. Je hebt hiervoor onbeperkt de tijd! Meld je dan ook nu aan bij Circus, pak je gratis geld en bonus en maak gigantische winsten met jouw WK weddenschappen!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Unibet WK Promo - Jackpot van maar liefst € 1.000.000!
volgend artikel
Geweldige Promoties voor Inzetten op WK Winnaar!