weddenbonus nieuws

Wedden op Juventus Napels: exclusieve actie €130

Net zoals in andere landen ken ook Italië dit weekend een topper en wat voor één. Juventus ontvangt thuis de nummer twee Napoli en kan nu al een serieuze optie nemen op de titel. Voor deze razend spannende wedstrijd geeft 1xBet een exclusieve bonus uit van 100% tot €130 en dit voor Belgen en Nederlanders. We kijken vooruit naar de Serie A topper en leggen deze bonus uit.
 

Exclusief bij ons en 1xBet: Actie €130

  • Klik hier op de banner van 1xBet en registreer je account.
  • Deze actie is geldig voor Nederlanders en Belgen.
  • Gebruik de volgende code bij je registratie 1x_3838
  • Je ontvangt de max bonus bij een minimale storting van € 130.
  • Plaats daarna 5x je bonus op combo weddenschappen met odds + 1.40
  • Er is geen beperking in tijd aan deze promotie.
  • Bet daarna nog eenmaal je gestort bedrag op een min odd van 1.10.

 

Wedden Juve Napoli © 1xBet

 
Het grote voordeel van deze 1xBet bonus is dat je weinig risico neemt met je gestort bedrag, want je gestort bedrag en bonus blijven gescheiden. Als je faalt met je bonus geld, dien je slechts eenmaal je gestort bedrag in te zetten en dit op een minimale odd van 1.10. Dit maakt van 1xBet een van de Beste Bookmakers Nederland.
 

Voorbeschouwing Juventus Napels

Het thuisvoordeel is altijd belangrijk in wedden op voetbal en dat is ook het geval in Juventus. De odd voor winst tegen Napels ligt op 1.85, terwijl Napolitaanse winst op 4.92 staat. Een draw krijgt ook een hoge notering van 3.58. Juventus staat momenteel op kop in de Serie A met het maximum van de punten 18 op 18. Napels heeft eenmaal verloren en volgt op drie punten. Als ze de Serie A spannend willen houden tot de laatste speeldagen, dan doet Napoli er goed aan om te winnen tegen en in Juventus. We verwachten echter dat Juventus deze wedstrijd zal winnen, want Napels geeft ons de indruk niet zo sterk te zijn als onder Sarri.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Wedden op Club Brugge Cercle verdubbel je storting
volgend artikel
€50 gratis wedden op Bayern Ajax