weddenbonus nieuws

Tot € 150 op de Italiaanse Super Cup 2019

Morgen om 18.30 strijden Juventus en AC Milan in het King Abdullah Sports City om de Italiaanse Super Cup: 2018 Supercoppa Italiana. Juventus was de winnaar van de Serie A en de beker en speelt tegen de tweede van de Italiaanse beker AC Milan. Als je wilt wedden op deze Super Cup 2019 dan kan je dit doen bij Bet777. Deze bookmaker biedt een welkomstbonus aan van 50% tot € 150 aan nieuwe wedders en bovendien hebben ze verschillende gratis promoties. Lees alles details hieronder en we geven je ook de noteringen Italiaanse Super Cup mee.
 

Juventus – AC Milan 2019 : Italiaanse Super Cup

Normaal speelt de winnaar van de Italiaanse Cup tegen de winnaar van de competitie, in dit geval won Juventus beide bekers dus spelen ze tegen de verliezende finalist en dit was AC Milan. Het wordt het derde treffen tussen beide teams in de Super Coppa. Beide teams wonnen tot dusver elk een van deze duels: Juventus won in 2003 in New Jersey en en in 2016 won AC Milan in Qatar. Beide teams hebben elk 7 Italiaanse super cup bekers op hun palmares staan. Saudi Arabia zal het zesde land worden waar de Italiaanse beker beslecht zal worden. Dit wordt gedaan om het voetbal te promoten in die landen en om het extra geld natuurlijk.
 

Noteringen Juventus AC Milan Quoteringen

We hebben de noteringen voor deze Italiaanse Super Cup bekeken en merken dat competitieleider Juventus de grote favoriet is tegen AC Milan. Bet777 heeft een notering van 1.52 achter zijn naam staan en AC Milan ontvangt een odd van 6.90, een gelijkspel is dan weer 4.00. Dit is ook normaal want Juventus heeft in 19 Serie A wedstrijden, nog geen enkele keer verloren. AC Milan verloor er dit seizoen al 4 en staat pas op de vijfde plaats op 22 punten achterstand van Juventus. Wedden kan je doen bij Bet777 en onze Bet777 ervaringen zijn heel goed te noemen. Bovendien krijg je ook volgende bonus.

 

Gokken Juventus AC Milan

© Bet777

 

Exclusieve Bet777 bonus tot € 150 + € 10 Gratis

Bet777 bonus en weddenbonus.com hebben een samenwerking afgesloten en daardoor kan jij genieten van een exclusieve bonus van 50% tot € 150. Deze bookmaker bonus is een fantastische bonus en je dient je via ons te registreren. Klik hiervoor op de link Bet777 en gebruik de code TOPFREE bij je registratie. Hierdoor krijg je na de eerste maand 10 euro gratis en na elke maand krijg je 5 euro gratis als je voor minstens 50 euro hebt ingezet. Schrijf je in bij Bet777 en gok op de Super Coppa Italiana.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Gouden Schoen 2018: Exclusieve bonus tot € 120
volgend artikel
Barcelona - Levante: € 120 exclusief voor jou!