weddenbonus nieuws

Inzetten op CL en € 50 gratis bij € 20 inzet ongeacht resultaat!

Dinsdag en woensdag worden de eerste duels in de kwartfinale van de Champions League afgewerkt. Het beloven interessante duels te worden met nu ook een zeer interessante wedden optie. Nieuwe Nederlandse klanten bij Mr Green krijgen namelijk € 50 aan Gratis Weddenschappen cadeau na de eerste € 20 inzet. Dit ongeacht het resultaat van je weddenschap! Wij bespreken deze actie en Mr Green voor jou en blikken alvast vooruit op het duel tussen Juventus en Real Madrid van dinsdagavond.
 

Hoe krijg ik € 50 Gratis bij Mr Green?

  • Klik op een van de Mr Green aanmeld buttons op onze site en meld je aan.
  • Stort € 20(+) met iDeal, Visa, MasterCard, Skrill, Neteller of PaySafeCard.
  • Plaats een eerste weddenschap van € 20 of meer op een 1.80(+) quotering.
  • Je ontvangt nu, ongeacht het resultaat van je bet, 2 x een Free Bet van € 25.
  • Benut Free Bets binnen 7 dagen op single 1.80(+) bets en de winst is voor jou!

 

Mr Green Bonus © Mr. Green

 

Mr Green – Uitstekende Bookmaker!

Bovenstaande Mr Green Bonus is van ongekend goed niveau. Je kunt én winst maken met je eerste weddenschap én krijgt ook nog eens € 50 gratis. Ook voor de langere termijn wedden bij Mr Green loont zich. Zo krijg je elke week waarin je € 100 of meer inzet op maandag een € 10 Free Bet cadeau. Je hebt een grote hoeveelheid aan sporten waar je op kunt inzetten met vele selecties per duel. Daarnaast zijn de quoteringen fair, is er een mobiele app voor iOS en Android en is de klantenservice zeer goed te bereiken. Al met al behoort Mr Green tot de betere Bookmakers Nederland / Betting Sites Nederland. Een top bookmaker keuze!
 

Voorbeschouwing Juventus Real Madrid

Je kunt je eerste weddenschap plaatsen op elk duel naar keuze maar voor degene die willen wedden op Juventus Real Madrid blikken we alvast even vooruit. Juventus kroop in de vorige ronde door het oog van de naald tegen Tottenham Hotspur maar toonde eveneens haar klasse en ervaring aan. In de vaderlandse competitie doet het dit ook weer en heeft het Napoli van de eerste plaats gestoten. Vorig jaar verloor het de Champions League finale van Real Madrid en het zint op revanche. Real kent een stroef competitie seizoen maar doet het in de Champions League uitstekend. Het schakelde in de vorige ronde zelfs Paris Saint Germain uit en lijkt weer in vorm. Wij zien Real als favoriet om de volgende ronde te halen maar vinden de odd van 2.60 bij winst in Turijn wel wat laag. Gelijkspel is 3.25 en winst Juventus 2.85. Meer value zien we in both teams to score @ 1.83. Deze 1.83 is tegelijkertijd ook genoeg voor je eerste weddenschap om de bonus te pakken. Zet nu in bij Mr Green!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Inzetten op Ronde van Vlaanderen met Super Bonus!
volgend artikel
Inzetten op Barca-Roma of Liverpool-City met € 100 extra bij Kroon!