weddenbonus nieuws

Weet Juve te stunten? € 5 gratis en € 100 bonus staan klaar!

Het is vanavond de taak aan Juventus om in eigen huis een 2-0 nederlaag om te draaien in een positief resultaat. Cristiano Ronaldo en de zijnen hebben er nog vertrouwen in, maar wat denk jij? Bij 24Bettle kun je nu inzetten als nieuwe klant met € 5 gratis speeltegoed zonder storting en krijg je ook nog eens € 100 bonus met storting. Twee mooie promoties waarbij jij deze midweek met Europees voetbal uitstekend begint!
 

Hoe krijg ik € 5 cadeau bij 24Bettle?

  • Actie is exclusief, meld je dus aan via een van de buttons op onze site.
  • Binnen uiterlijk 24 uur zul je zien dat er € 5 gratis tegoed is bijgeschreven.
  • Wed voor in totaal € 80 op quoteringen van 1.80 of hoger binnen 30 dagen.
  • Heb je saldo over? 24Bettle zet vervolgens maximaal € 50 om in echt geld.

 

5 euro gratis 24Bettle © 24Bettle

 

Stort en pak nog eens € 100 extra!

Naast bovenstaande Gratis Wedden actie, heeft 24Bettle ook een Stortingsbonus. Je krijgt namelijk 100% extra tot € 100 op je eerste storting. Dit bonusgeld zet je om in echt geld door je stortings- en bonusbedrag 8x in te zetten op quoteringen van 1.80 of hoger. Je hebt hiervoor 30 dagen de tijd en alle weddenschappen met 3 of meer uitkomsten tellen mee. Wat speciaal is aan de 24Bettle Bonus, is dat je ook vroegtijdig je bonus kunt afkopen. Stel je hebt 4x je storting en bonus ingezet, dus aan 50% van de voorwaarden voldaan, kun je ook dan reeds uitbetalen. In dat geval wordt 50% van je saldo uitbetaald en de rest weggeschreven. Zo bepaal je zelf dus hoelang je bent je bonus speelt!
 

Wordt Juve reeds nu uitgeschakeld?

Het kostte de ´Oude Dame´ maar liefst 100 miljoen om Ronaldo in te lijven en het enige doel was om dit jaar dan eindelijk de Champions League te winnen. Met een 2-0 nederlaag in Madrid lijkt deze hoop echter al vervlogen. Toch is het vertrouwen in Juve kamp groot en ook de bookmakers zien Juve als favoriet vanavond met een 1.70 odd. Gelijkspel is 3.65 en winst Atletico 5.50. Kijken we naar de quoteringen om door te gaan naar de volgende ronde dan zien we dat Atletico met 1.20 de ruime favoriet is ten opzichte van 3.75 voor Juventus. Bekend is dat Atletico weinig doelpunten tegenkrijgt. Wij denken dat Juventus gaat drukken en Atletico op de counter de winst in de wacht sleept @ 5.50. Volg jij ons? Zet in bij 24Bettle en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Inzetten op winst Man. U bij Arsenal met 30.00 Quotering!
volgend artikel
Verrast Lyon tegen Barcelona? Tot € 200 voor je storting!