weddenbonus nieuws

Mooie wedstrijden in de Pro League op zaterdag

Het wordt genieten zaterdagavond. Je hele avond wordt gevuld met Pro League voetbal. Dat wordt dus ouderwets met het bord op schoot kijken naar de Jupiler League. Lees hier onze voorbeschouwingen!

 

Eupen tegen Sint Truiden

We beginnen met Eupen tegen Sint Truiden waarbij laatstgenoemde momenteel zelfs boven Club Brugge staat. Dat willen ze natuurlijk graag zo houden en Sint Truiden zal dus zeker willen winnen van Eupen. We zien Eupen terug op de zestiende plek met twee op negen. Zowel de eerste als de laatst match werden gelijkgespeeld en van Club Brugge werd met 4-0 verloren. De twee behaalde punten werden behaald in een uitmatch. Nu speelt Eupen thuis, zijn ze favoriet bij de bookmakers België tegen Sint Truiden? Dat zijn ze zeker! Je krijgt 2.20 voor een overwinning van Eupen tegenover 3.30 voor Sint Truiden. Als je denkt dat beide teams een punt pakken krijg je hier 3.40 voor. We gaan snel verder met de volgende match.

 

Cercle Brugge – Kortrijk

Twee overwinningen op rij pakte Cercle en de huidige vierde plek maakt van Cercle nu de beste club in Brugge. Ze zullen genieten van deze positie en willen die voorsprong op stadsgenoot natuurlijk zo lang mogelijk volhouden. In het openingsweekend werd er verloren van Standard dat nu een plek boven Cercle staat. Daarna werd er gewonnen van zowel Antwerp als Mechelen. Wordt Kortrijk de derde overwinning op rij voor Cercle? Bij Ladbrokes weten ze het niet zeker maar krijgt Cercle wel de voorkeur. Kortrijk staat negende en als je inzet op winst van de uitploeg krijg je daar 2.80 voor. Voor Cercle staan de odds op 2.45. Een gelijkspel geeft hier 3.45. Denk jij dat Cercle de goede reeks voortzet?

 

ladbrokes wedden jupiler pro league 29-08-2020

 

© Ladbrokes

 

OH Leuven op bezoek bij Waasland Beveren

Voor beide teams is een overwinning alweer even geleden. Waasland Beveren won de eerste match van het seizoen terwijl we voor een overwinning van Leuven terug moeten in het vorige seizoen. Beveren kon niet lang van de eerste driepunter genieten want de twee wedstrijden erna verloren ze. Leuven aan de andere kant begon met twee gelijke spelen maar ging dit weekend kopje onder tegen tien man van Charleroi. Laten we gelijk de odds erbij pakken. Een overwinning voor de nummer vijftien Leuven staat op 2.65. Inzetten op de nummer dertien van de Pro League Waasland Beveren levert 2.55.  Ook deze odds komen bij Ladbrokes vandaan. De laatste wedstrijd van de zaterdagavond is die tussen Moeskroen en Zulte. Hoewel we bij Ladbrokes geen bookmaker bonus kunnen pakken vanwege de Belgische regelgeving, maken de odds een hoop goed! Kijk maar eens naar de noteringen bij de volgende match.

 

Moeskroen – Zulte Waregem

Niets is mooier dan na een mooie voetbal avond je winst uit te tellen. Om er nu voor te zorgen dat die winst nog net wat hoger oploopt, zet je ook nog in op de laatste match van de avond. Moeskroen tegen Zulte is een partij voetbal tussen twee teams die qua resultaat erg dicht bij elkaar liggen dit (jonge) seizoen. Inzetten op deze match doe je met wat risico want er is geen pijl op te treken wie van deze teams er met de overwinning vandoor zou gaan. Bij de bookmakers zien we dan ook weinig verschil tussen de odds. Je krijgt voor winst van de thuisploeg Moeskroen nu 2.65, exact dezelfde odds als inzetten op Essevee. Een gelijkspel ligt ook voor de hand, dit levert het meeste op met 3.50. Op welke wedstrijden ga je inzetten? Veel plezier op zaterdag met deze mooie wedstrijden!

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Niet 1001 nachten maar nu tot 1001% extra winst bij Meridianbet
volgend artikel
Wedden op de Premier League of Darts 2020