18:16 uur

Profiteer nu van Jetbull welkomstbonus van 50% tot 75 euro!

Bookmaker Jetbull biedt Nederlandse klanten een welkomstbonus van 50% tot een maximum bedrag van 75 euro aan. Graag nemen wij voor jou een nader kijkje op de voorwaarden van deze bonus en hoe je deze kunt vrijspelen. Voordat we de Jetbull welkomstbonus nader bekijken maken we je eerst bekend met deze bookmaker en waar het om bekend staat.

 

Jetbull: Bookmaker met veelvuldig promoties!

Onze ervaring met Jetbull leert ons dat het een bookmaker is die veelvuldig promoties heeft voor haar bestaande klanten. Een voorbeeld van de huidige promoties die Jetbull voor haar nieuwe klanten heeft, is de ´Freebet for the Weekend´ promotie. Als je elke doordeweekse dag € 5 inzet krijg je een freebet van € 5 voor het weekend cadeau. Een ander voorbeeld is de Multiple Bet Bonus. Op het moment dat je 5 combinatieweddenschappen speelt met een inzet van € 10 krijg je opnieuw een gratis weddenschap cadeau, ditmaal van 10 euro. Via onze wed bonus nieuws pagina houden wij je telkens op de hoogte van de nieuwste promoties. Verder beschikt Jetbull over een live-chat en kent het tal van betalingsmethodes. Zo kun je je storting maken met Neteller, Skrill, Visa/Mastercard of een PaySafeCard. Als je besluit om een storting te maken, kun je dit het beste doen met de Jetbull stortingsbonus.

 

Jetbull welkomstbonus
© Jetbull

 

Meld je aan met de Jetbull bonus van 50% tot 75 euro

Nieuwe klanten uit Nederland die een storting maken bij Jetbull krijgen 50% bonus tot 75 euro op hun eerste storting. Het minimum stortingsbedrag bedraagt 10 euro. De bonuscondities van de Jetbull bonus zijn helaas, in tegenstelling tot de condities van de reguliere bonussen, niet zo gunstig. Je dient je storting- en bonusbedrag binnen 30 dagen 15x rond te spelen. Als je puur op zoek bent naar een interessante welkomstbonus raden wij je aan een kijkje te nemen in ons bookmakers bonussen vergelijk, daar vind je de meest interessante stortingsbonussen terug. Mocht je echter op zoek zijn naar een bookmaker die wekelijks vele promoties heeft en niet per se de welkomstbonus hoeven vrij te spelen, ben je bij Jetbull aan het goede adres. Onderstaand kun je je dan ook rechtstreeks registeren.