weddenbonus nieuws

Pak € 5 Gratis Inzet voor Oefenduel Italië – Nederland

Vanavond treedt het Nederlands Elftal in Turijn aan tegen Italie. Beide ploegen zijn er verassend genoeg op het WK niet bij en kunnen vrijuit spelen. Dit duel is tegelijkertijd een mooie kans voor Nederlanders en Belgen om als nieuwe klant bij b-Bets € 5 gratis zonder storting te pakken. Wij leggen jou uit hoe en blikken vooruit op het treffen.

Hoe krijg ik € 5 gratis bij b-Bets?

  • Klik op een van de b-Bets inschrijf buttons op onze site en meld je aan.
  • Je ontvangt (binnen uiterlijk 24 uur) € 5 aan gratis wedtegoed in je account.
  • Speel vervolgens voor € 80 op 1.80(+) quoteringen binnen 30 dagen tijd.
  • Saldo over? b-Bets zet dan maximaal € 50 van je saldo om naar echt geld.

 

5 euro gratis b-bets © b-Bets

 

Benut aanvullend de € 100 Welkomstbonus!

De welkomstactie van b-Bets blijft niet beperkt tot bovenstaande € 5 Gratis Wedden promotie. Ook ontvang je op je eerste storting een 100% bonus tot maximaal € 100. Door je stortings- en bonusbedrag 8x in te zetten op odds van 1.80 of hoger binnen 30 dagen zet je je bonusgeld om in echt geld. Alle weddenschappen met 3 of meer uitkomsten tellen mee. B-Bets behoort tot de Bookmakers Nederland en Belgie die iDeal en Bancontact aanbieden en heeft regelmatig mooie promoties voor bestaande klanten. Hiermee is het ook geschikt om een van je WK Bookmakers te worden.

Voorbeschouwing Italie Nederland

De Italianen eindigden 2e in de groep achter Spanje en wisten Zweden niet te verslaan in de play offs. Ditzelfde Zweden zorgde ervoor dat Nederland ook het WK misliep. Met Mancini als nieuwe coach hopen de Itialianen weer de weg omhoog in te slaan. In het oefenduel tegen Frankrijk verloren de Italianen echter met 3-1 zonder veel indruk te maken. Nederland stelde Koeman aan als coach en maakte ondanks het 1-1 gelijkspel tegen Slowakije vorige week geen slechte indruk. Wij zien Nederland vanavond een positief resultaat boeken om met een goed gevoel de zomer in te gaan. De quotering hiervoor is 2.90. Gelijkspel is 2.95 en winst Italie 2.24. Wat verwacht jij? Zet in met je € 5 gratis en welkomstbonus bij b-Bets en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Win een Bentley of een Miljoen met onze WK Poule Tips!
volgend artikel
Inzetten op België Egypte: € 15 Free Bet