weddenbonus nieuws

Inzetten op PSV Tottenham: goede odds en bonus

Woensdagavond trapt PSV zijn derde wedstrijd van deze Champions League af tegen Tottenham Hotspur. Beide ploegen hebben nog 0 punten in groep B, ook wel de groep des doods genoemd. Barcelona en Inter Milan nemen het tegen elkaar op in de andere wedstrijd. Voor PSV is het belangrijk om de wedstrijd tegen de Engelse ploeg te winnen, willen ze nog kans maken op Europese overwintering in de Champions League. Betsson heeft niet alleen hoge quoteringen voor deze wedstrijd, maar ook een geweldige welkomstbonus van 100% tot € 75. We leggen je hieronder uit hoe je van deze promo kan genieten en blikken vooruit naar het duel van PSV.

Nieuw bij Betsson: Neem die 100% tot € 75 bonus

  • Klik hiervoor op de Betsson button en registreer je account bij Betsson.
  • Enkel Nederlanders kunnen genieten van deze promotie.
  • Storten kan je doen via iDeal, Visa, MasterCard of een andere methode.
  • Onmiddellijk na je storting ontvang je 100% bonus tot € 75 max.
  • Vrijspelen kan door je bonus 10x in te zetten en dit op odds van 1.50 of meer.
  • Je krijgt hiervoor 30 dagen de tijd.

 

Betsson Promotie
© Betsson

 

Betsson: Goede quoteringen en wedden aanbod

Bookmaker Betsson is een van de beste Voetbal Gokken Sites waar Nederlanders zich kunnen inschrijven en dit niet alleen omwille van deze Bookmaker bonus. Buiten de talrijke opties waarmee je geld kan storten en laten uitbetalen, hebben ze een geweldige klantenservice en een heel goede Betsson App. Maar waar deze bookmaker echt in uitblinkt is dat ze meer dan 30 verschillende sporten aanbiedt. Het is ook mogelijk om te wedden op politiek en entertainment. Het allerbeste hebben we bewaard voor het laatst: ze hebben fantastische quoteringen, waardoor jij als wedder er enkel maar beter van kan worden.

Voorbeschouwing PSV Tottenham Hotspur

Na twee goede partijen te spelen, heeft PSV nog steeds 0 punten achter hun naam. Eerst verloren ze met 4-0 in Camp Nou tegen Barcelona, waarna een 1-2 nederlaag volgde tegen Inter Milan. Tottenham heeft ook 0 punten door twee verliespartijen: 2-1 in Inter en 2-4 tegen Barcelona.

In het onderling duel zijn de Spurs favoriet om de zege mee te pakken. Ze krijgen een notering van 2.04. Als PSV wint, krijgen ze van de bookmaker een odd van 3.70 en een gelijkspel levert zelf 3.75 op. Dit zijn hoge noteringen voor een PSV in vorm. Kunnen ze hun eerste zege pakken in deze Champions League? Wat denk jij? Schrijf je in bij deze bookie en ga je kans.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Wed op Ajax Benfica en pak € 50
volgend artikel
Pak €150 met je Europese bets + €10 gratis