weddenbonus nieuws

Zet in op Ajax Dynamo Kiev en pak €50

Nadat Ajax Amsterdam verleden week afstand nam van Standard Luik met 3-0, wacht nu Dynamo Kiev. Als Ajax ook Kiev kan verslaan, komen ze in de groepsfase van de Champions League en de daarbij horende miljoenen terecht. Circus maakt het nieuwe wedders uit België en Nederland extra interessant want ze hebben nu verhoogde odds van 5.00 bij 1 doelpunt. Ongeacht wie het doelpunt scoort en dit tot maximaal €50 winst. Hieronder leggen we je uit hoe je dit kan winnen en blikken we vooruit op de wedstrijd Ajax Kiev.
 
Dit artikel gaat over de wedstrijd Ajax – Dynamo Kiev. Ben je geïnteresseerd in wedden op Dynamo Kiev Ajax van dinsdag 28 augustus? Ga dan naar ons Dynamo Kiev Ajax Toto Artikel.
 

Ajax Kiev: 1 goal = € 50

  • Registreer je nu bij Circus door hier op de banner of foto te klikken.
  • Stort daarna via iDeal, Bancontact, Visa, MasterCard of een andere manier.
  • Ga naar de promotie pagina en klik op Super Odds.
  • Klik daarna op minstens 1 doelpunt aan 5.00
  • Je kan maximaal €10 via deze weddenschap plaatsen.
  • Zodra er 1 doelpunt valt, zal je bet winnend zijn.

 

Wedden Ajax Kiev © Circus

Als je je registreert bij Circus, zal je ook € 10 gratis ontvangen en dit is voor de aanmelding en voor het invullen van je telefoonnummer. Deze gratis weddenschappen tellen niet mee voor de promotie van de Super Odds. De actie Super odds is er ook ter vervanging van de normale Circus bonus, deze bestaat uit Free bets tot maximaal €110.
 

Voorbeschouwing Ajax – Dynamo Kiev

Ajax Amsterdam is bezig aan een heel goede reeks en Bookmakers Nederland verwacht ook niet de Amsterdammers moeite zullen hebben met Kiev. Er is een notering van 1.63 voor Ajax, een gelijkspel staat op 3.95 en een zege van Kiev krijgt 5.50. Toch moeten we de Oekraniërs niet onderschatten, want ze zijn al 11 wedstrijden ongeslagen. Als we enkel naar de uitmatchen van Kiev kijken, dan merken we op dat ze al 9 matchen niet verloren hebben op verplaatsing. Dit zijn indrukwekkende cijfers! Wat denk jij? Is Ajax sterk genoeg om dit Kiev uit de Champions League bonus te houden? Waag je kans bij Circus en wed op minstens 1 doelpunt in deze wedstrijd Ajax Kiev.

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Bate Borisov PSV - €50 gratis
volgend artikel
Zet in op Gent Bordeaux en verdubbel je bonus!