21:00 uur

Nu € 25 Wedden zonder Risico en zonder Bonus Voorwaarden!

Graag willen we alle Nederlanders die nog geen klant zijn bij Interwetten attent maken op een ongekend goed welkomstbonus pakket. Interwetten geeft jou namelijk de gelegenheid om € 25 te wedden zonder enkel risicovrij en aanvullend levert een storting je ook nog eens een 100% tot € 100 bonus op. Beide promoties en bookmaker Interwetten bespreken we voor jou.
 

Stort en ontvang 100% bonus tot € 100!

  • Klik op een van de Interwetten buttons op onze site en meld je gratis aan.
  • Stort € 10 of meer met Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of PaySafeCard.
  • Hierna staat er een 100% bonus tot een maximum van € 100 voor je klaar.
  • Elke keer dat je stortingsbedrag inzet op 1.70(+) odd is 20% vrijgespeeld.
  • Dit 20% bonusgeld wordt in dit geval direct uitgekeerd i.d.v.v. echt geld.
  • Zet stortingsbedrag 5x in binnen 14 dagen om gehele bonus vrij te spelen!

 

Interwetten wedden
© Interwetten

 

Benut € 25 Risicovrije Mobiele Bet!

Bovenstaande Interwetten Bonus kent uitstekende voorwaarden. Een actie die wellicht nóg aantrekkelijker is, is de Interwetten Mobiel Bonus. Plaats voor de eerste keer een weddenschap van € 10 – € 25 via de mobiele website of Interwetten App op een odd van 1.70 en als deze verloren gaat ontvang je je inzet tot € 25 terug zonder bonus voorwaarden! Dit simpelweg door een e-mail te sturen naar win@interwetten.com met in de titel ´Mobile Cashback´. Ook bij winst zijn er geen enkele bonus voorwaarden. Een geweldige aanbieding!
 

Interwetten – Uitstekende Bookmaker!

Niet enkel vanwege bovenstaande Bookmaker Bonus is een aanmelding bij Interwetten de moeite waard. Ook biedt het een uitstekend bookmaker product. Je kunt op tal van sporten wedden met een grote hoeveelheid aan selecties per weddenschap en de website is zeer overzichtelijk. Ook de klantenservice is zeer adequaat. Dit is ook iets dat je mag verwachten van een partij als Interwetten. Interwetten is namelijk al tal van jaren actief als bookmaker, een van de marktleiders op de Duitstalige markt en onder andere sponsor van Bundesliga club Hoffenheim. Aarzel dan ook niet langer, meld je aan en benut de prachtige promoties!

Claim de bonus! Meer informatie