10:37 uur

Uitgelicht: Interwetten en haar geweldig € 125 Bonuspakket!

Een Bookmaker die zeer populair is op de Duitstalige markt maar nog relatief weinig aandacht van de Nederlandse wedders heeft getrokken is Interwetten. Dit terwijl Interwetten een uitstekende bookmaker is met een ongekend goed welkomstbonus pakket. Graag laten we je kennis maken met én Interwetten als bookmaker én haar welkomstbonus!
 

Benut de zeer flexibele € 100 Interwetten Stortingsbonus!

  • Klik allereerst op een van de Interwetten Bonus Banners in dit artikel en meld je aan.
  • Maak een storting van € 10(+) met Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of PaySafeCard.
  • Na je storting ontvang je een stortingsbonus van 100% tot een maximum van € 100.
  • Hierna hoef je slechts 5x je bonusbedrag in te zetten op 1.70(+) odds om vrij te spelen.
  • In totaal heb je 14 dagen de tijd en na elke keer dat je je bonus inzet krijg je reeds 20%.

 

Interwetten Welkomstbonus
© Interwetten

 

Wed aanvullend € 25 zonder risico en zonder cashback voorwaarden!

Bovenstaande Bonus van Interwetten is een van de meest flexibele welkomstbonussen op de wedmarkt. Hierbij houdt het echter niet op, aanvullend wacht ook nog de Interwetten Mobile Bonus op jou. Plaats voor de eerste maal een mobiele weddenschap van € 10 – € 25 op een quotering van 1.70(+) hoger en mocht je weddenschap verloren gaan, ontvang je je gehele inzet terug. Dit zonder enige verdere rondspeel voorwaarden! Ook bij winst is er geen sprake van enige voorwaarden. Het enige dat je hoeft te doen bij verlies is een e-mail schrijven naar win@interwetten.com met in de titel ´Mobile Cashback´ en binnen 24 uur heb je je geld terug!
 

Interwetten – Uitstekende Bookmaker met dito Wedaanbod

Ook nadat je je welkomstbonussen hebt benut loont het om verder te spelen bij Interwetten. Je kunt wedden op meer dan 30 verschillende sporten, variërend van zaalvoetbal tot alpine skiën. Daarnaast kun je ook op vele politieke en entertainment specials wedden. Per wedstrijd zijn er vele mogelijke selecties waar je je weddenschap op kunt plaatsen, zowel pre-match als live. Stortingen en uitbetalen verlopen snel en ook de klantenservice is van prima niveau. Hiermee behoort Interwetten zeker tot de Beste Bookmakers voor Nederlanders en een aanmelding raden we je dan ook zeker aan. Probeer het uit en win!

Claim de bonus! Meer informatie