weddenbonus nieuws

Super Promo t/m 3/7 – € 50 risicovrij wedden bij Interwetten!

Nederlanders kunnen nog tot en met zondag profiteren van een geweldige Interwetten EK Actie. Wed op een Kwartfinale duel en als je weddenschap verliezend is, ontvang jij je inzet tot € 50 terug! Zowel nieuwe als bestaande klanten! Nieuwe klanten profiteren daarnaast nog van een welkomstbonus pakket van in totaal € 175. Een geweldige kans om zo voordelig mogelijk te wedden op het EK.

 

Hoe werk de € 50 Cashback Actie van Interwetten?

  • Meld je allereerst aan bij Interwetten of Log in en maak een storting.
  • Ga naar de EK Kalender en klik op ´participate´.
  • Wed dezelfde dag € 20 – € 50 enkelvoudig pre-match 1×2 op een EK duel.
  • Bet verloren? Ontvang 4/7 om 11.00u je inzet tot € 50 terug!
  • Zet je cashback bedrag 1x in op een 1.70+ odd en je bonus is vrijgespeeld.

 

Interwetten EK Kalender © Interwetten

 

Hoe profiteer ik als nieuwe klant van € 175 extra bonus?

Bovenstaande EK Bonus is voor nieuwe en bestaande klanten. Nieuwe klanten profiteren echter door de Interwetten Bonus ook direct van een stortingsbonus van 100% tot € 150. Elke keer dat je je stortingsbedrag inzet op 1.70+ odds is 20% van je bonus vrijgespeeld en ontvang je deze in echt geld. In totaal heb je 14 dagen de tijd om 100% van je bonus vrij te spelen. Daarnaast levert de Interwetten Mobiel Bonus je ook nog eens een € 25 cashback op als je eerste mobiele weddenschap verloren gaat. Je ontvang je inzet in dat geval terug als je verliest zonder enige verdere voorwaarden! Een ongekend flexibel en aantrekkelijk welkomstpakket voor alle Nederlanders. Meld je via een van de Interwetten Bonus Banners op deze website aan en je profiteer direct van alle acties mee!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Beter wordt het niet! € 100 terug als je bij BetFIRST verliest!
volgend artikel
Alleen Vandaag, Pak mee: € 10 risicovrije bet bij Betworld!