12:37 uur

25 Jaar wedden bij Interwetten

Wedden via Interwetten het is een leuke ervaring. Wij gingen de bookmaker even bekijken en zien wat deze voor ons te betekenen heeft. Interwetten was namelijk als 1 van de eerste om sportweddenschappen aan te bieden en zijn sindsdien altijd kwalitatief zeer hoog blijven staan en hebben de spelers altijd bijgestaan mochten er enige problemen opduiken of andere nare gebeurtenissen.

 

25 Jarig bestaan

Interwetten viert momenteel ook haar 25 jarig bestaan. Ze hebben niet echt 1 of andere speciale promotie hiervoor maar geven je wel nog steeds de 100 Euro bonus. Deze bonus is toch zeker niet slecht en maakt voor mooie winsten. Ze geven niet echt overdreven veel promoties maar dat is ook niet echt nodig, ze hebben alle mogelijke wedstrijden in aanbieding en hebben een leuk en aangenaam platform om op te wedden wat ervoor zorgt dat het gewoon een aangename ervaring is om een gokje te wagen.

 

Interwetten bonus

Zoals je waarschijnlijk wel weet is de bonus van interwetten toch wel van goede kwaliteit, je moet 500 Euro rondspelen om je volledige bonus van 100 Euro te kunnen uitbetalen wat niet zo verschillend is van vele andere bookmakers. De bonus wordt in deeltjes van 20 Euro uitbetaald per 100 Euro omzet dat je maakt krijg je 20 Euro bonus uitbetaald tot je aan een totaal van 100 Euro zit.

 

Conclusie

We kunnen dus wel vaststellen dat Interwetten met zijn 25 jarig bestaan ook de meer volwassen speler dat toch wel weet wat hij doet als target zet en niet zozeer de nieuwe speler die zijn eerste weddenschap op voetbal gaat plaatsen. Wij vinden dit een zeer goede bookmaker en zijn zeker tevreden over Interwetten.

Claim de bonus! Meer informatie